Επέτειος δολοφονίας Αλ. Γρηγορόπουλου: Ξεκινάει η πορεία - Κλειστή η Πανεπιστημίου

Επέτειος δολοφονίας Αλ. Γρηγορόπουλου: Ξεκινάει η πορεία - Κλειστή η Πανεπιστημίου

Ξεκινάει η προγραμματισμένη για τις 18:00 πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Στα Προπύλαια έχει ήδη συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος. 

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Στα Προπύλαια έχουν συγκεντρωθεί περίπου 1.000 άτομα. ενώ ορισμένοι εξ αυτών έριξαν κάτω μια μοτοσυκλέτα αστυνομικού έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Κλειστή είναι η Πανεπιστημίου καθώς επίσης κλειστός παραμένει και ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο».

Δρακόντεια τα μέτρα της αστυνομίας

Τέσσερις χιλιάδες διακόσιοι (4.200) αστυνομικοί, από διάφορες υπηρεσίες, ανάμεσα στους οποίους και διμοιρίες από την επαρχία , βρίσκονται επί ποδός.
Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός θα προσομοιάζει με την προ Covid εποχή, με το πρώτο «crash test» να γίνεται και να φέρνει ικανοποίηση στα στελέχη της Κατεχάκης, στην επέτειο του Πολυτεχνείου .

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στους προληπτικούς ελέγχους που μπορεί να καταλήγουν σε προσαγωγές ή συλλήψεις εάν κριθεί αναγκαίο.

Αστυνομικοί από την Ομάδα ΔΡΑΣΗ, την Υ.ΜΕ.Τ, την ΥΑΤ, άνδρες και γυναίκες της Ασφάλειας, θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία, του κέντρου.

Ελικόπτερο, drones και «Αίαντες»

Ζωντανή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, θα δίνει τόσο το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., όσο και τα drones.

Παράλληλα σε ετοιμότητα θα βρίσκονται τα ειδικά θωρακισμένα οχήματα ρίψης νερού («Αίαντες»), τα οποία θα επιχειρήσουν σε περίπτωση που ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ