Εκτέλεση στο Ψυχικό: Μηχανικός το θύμα με δραστηριότητα στη Μύκονο -Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Μηχανικός το θύμα με δραστηριότητα στη Μύκονο -Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη, σήμερα το πρωί στο Ψυχικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα ήταν τοπογράφος-μηχανικός, συνιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας, το 80% των δραστηριοτήτων της οποίας αφορούσε τη Μύκονο.

Στην ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνουν καταθέσεις προσπαθώντας να εντοπίσουν πιθανό κίνητρο πίσω από το συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του 54χρονου.

Από την Αστυνομία εξετάζεται αν υπήρχαν διαφορές στο παρελθόν από τις οποίες θα μπορούσε να προκύπτει κίνητρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος κατά το παρελθόν είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στη Μύκονο, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να έχει καταγγείλει ποτέ αυτά τα περιστατικά στην Αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι διερευνάται μια καταγγελία που είχε κάνει σε ΑΤ της Αθήνας, για ξυλοδαρμό, πριν από λίγα χρόνια.

Ένας ο δράστης της εκτέλεσης στο Ψυχικό

Η μαφιόζικη εκτέλεση έγινε στις 8:32 το πρωί, την ώρα που το θύμα κατέφθανε στο γραφείο του και πάρκαρε το αυτοκίνητό του επί της 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό.

Εκείνη τη στιγμή πλησίασε το τζάμι του οδηγού η μοτοσικλέτα με τον εκτελεστή, ο οποίος άρχισε να τον πυροβολεί, χωρίς το θύμα να έχει την παραμικρή δυνατότητα αντίδρασης. Οι πυροβολισμοί έπεσαν σε δύο φάσεις, αρχικά πάνω από 10, ενδεχομένως 14 με 16, και μετά από κάποια δευτερόλεπτα παύσης ακολούθησαν ακόμη τέσσερις. Στη δημοσιότητα έχει έρθει σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς.

Ο δράστης ήταν ένας και έχει αποτυπωθεί καθαρά σε βίντεο που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί.

Το αυτοκίνητο δεν ήταν ιδιοκτησίας του, αλλά ανήκε στον συνέταιρό του, ωστόσο από την ΕΛ.ΑΣ. αποκλείουν το ενδεχόμενο ο στόχος να μην ήταν το θύμα. Κι αυτό γιατί το θύμα χρησιμοποιούσε καθημερινά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και θεωρούν σίγουρο πως είχε προηγηθεί παρακολούθησή του.

Βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ