Viral video: Ο Τραμπ βρίζει τον Μπάιντεν, ενώ παίζει γκολφ - «Είναι ένας σωρός από σκ@@α, τον έβγαλα από τη μέση»

Viral video: Ο Τραμπ βρίζει τον Μπάιντεν, ενώ παίζει γκολφ - «Είναι ένας σωρός από σκ@@α, τον έβγαλα από τη μέση»

Τις τελευταίες ώρες, ένα βίντεο που διέρρευσε και στο οποίο εμφανίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ να μιλά με απαξιωτικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις, έχει γίνει viral.

Στο βίντεο, που καταγράφηκε μία ημέρα μετά το πρόσφατο ντιμπέιτ, ο Τραμπ φαίνεται να παίζει γκολφ ενώ εκφράζει έντονη κριτική για την απόδοση του Μπάιντεν στην τηλεμαχία.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτηρίζει τον Μπάιντεν ως «κακό τύπο» και «γέρικο, διαλυμένο, σωρό από σκ@@ά», υποστηρίζοντας πως ο Μπάιντεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα για τον Λευκό Οίκο. «Απλώς τα παράτησε, ξέρετε, εγκαταλείπει τον αγώνα. Τον έβγαλα από τη μέση», ακούγεται να λέει ο Τραμπ στην παρέα του, καθισμένος στο «μπάγκι» του γκολφ.

Και συνεχίζει: «Τώρα έχουμε την Καμάλα. «Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη ως αντίπαλος. Είναι τόσο γ@@να κακιά».

Στη συνέχεια, ο Τραμπ αναφέρεται ξανά στον Μπάιντεν, λέγοντας στους παρευρισκόμενους: «Μπορείτε να φανταστείτε αυτόν τον τύπο να έχει να κάνει με τον Πούτιν; Και τον πρόεδρο της Κίνας που είναι άγριο άτομο. Είναι ένας άγριος άνθρωπος, πολύ σκληρός τύπος. Και τον βλέπουν».

«Αλλά μόλις ανακοινώθηκε ότι πιθανότητα θα παραιτηθεί. Συνεχίστε να τον χτυπάτε, έτσι;», ακούγεται να λέει ο Τραμπ στο τέλος του βίντεο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ