Κύπρος: 50χρονος σκότωσε 44χρονο σε οικογενειακό γλέντι στην Πάφο

Κύπρος: 50χρονος σκότωσε 44χρονο σε οικογενειακό γλέντι στην Πάφο

Τραγική ήταν η κατάληξη σε οικογενειακό γλέντι στην Πέγεια της Κύπρου καθώς ένας 50χρονος δολοφόνησε έναν 44χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία που επικαλείται το cyprustimes.com, μέλη της οικογένειας διασκέδαζαν στην κατοικία του φερόμενου ως δράστη του φονικού. Λίγο πριν τις 11 το βράδυ άρχισαν να συζητούν και να λογομαχούν και ο 50χρονος που κατάγεται από την Ελλάδα φέρεται να πήρε από την κατοικία κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον αδελφό της συζύγου του, στο κεφάλι. Ο 44χρονος έπεσε αιμόφυρτος. Σύμφωνα με το alphanews.live, πίσω από τον διαπληκτισμό βρίσκονταν οικογενειακές διαφορές, και πιο συγκεκριμένα, οικονομικές.

Κύπρος: Μετά το έγκλημα ο 50χρονος πήγε στο νοσοκομείο

Ο 50χρονος μετά το έγκλημα εγκατέλειψε στη σκηνή, ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα τριβής στα πόδια και διάφορες εκχυμώσεις.

Στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε προφορική του ανάκριση, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ