Φρικτό έγκλημα στην Κύπρο: 35χρονη βρέθηκε ημίγυμνη, δεμένη και φιμωμένη – Αναζητείται 25χρονος

Φρικτό έγκλημα στην Κύπρο: 35χρονη βρέθηκε ημίγυμνη, δεμένη και φιμωμένη – Αναζητείται 25χρονος

Γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία εντοπίστηκε ημίγυμνη, δεμένη και φιμωμένη στην Κύπρο, σοκάροντας την τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, το άγριο έγκλημα με θύμα την 35χρονη γυναίκα εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου ενώ η κοπέλα εντοπίστηκε σχεδόν 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το Cyprus Times, είχε καλώδιο τυλιγμένο στον λαιμό της και πετσέτα στο στόμα, ενώ έφερε τραύματα στο πρόσωπο και εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Το χρονικό της φρίκης

Φερόμενος δράστης της δολοφονίας της είναι ένας 25χρονος Τούρκος, αιτητής πολιτικού ασύλου, ο οποίος καταζητείται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με μαρτυρία άλλης γυναίκας, η 35χρονη είχε ραντεβού με τον 25χρονο στις 8 το βράδυ του Σαββάτου για τρεις ώρες. Όταν οι ώρες πέρασαν και το θύμα δεν είχε δώσει σημεία ζωής, η γυναίκα απευθύνθηκε στον διαχειριστή του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου διέμενε. Τελικά, σχεδόν 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία και αμέσως σήμανε συναγερμός. Η σκηνή αποκλείστηκε για εξετάσεις και αμέσως οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού ξεκίνησαν έρευνες, προς εντοπισμό του φερόμενου δράστη καθώς και για να ξεκαθαρίσουν τι προηγήθηκε του άγριου φονικού.

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι το ραντεβού της άτυχης κοπέλας με τον 25χρονο κλείστηκε μέσω άλλου προσώπου. Η άτυχη κοπέλα πήγε στην Κύπρο το 2022 λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Η νεκροψία στη σορό της θα διενεργηθεί το απόγευμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ