Εκπτώσεις: Ξεκινούν επίσημα τη Δευτέρα - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Εκπτώσεις: Ξεκινούν επίσημα τη Δευτέρα - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ο χρόνος για την επίσημη έναρξη των θερινών εκπτώσεων στις 11 Ιουλίου μετρά αντίστροφα, ωστόσο όλο και περισσότερα καταστήματα ξεκινούν τις προσφορές σε μία προσπάθεια να «ζεσταθεί» από νωρίς η καταναλωτική κίνηση.

Την αρχή έκαναν από την περασμένη εβδομάδα αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα ενώ σιγά σιγά από τη Δευτέρα, άρχισαν να μπαίνουν στη «μάχη» και τα φυσικά καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα, με τους εμπόρους να υπόσχονται γενναίες προσφορές στα προϊόντα τους. Στις θερινές εκπτώσεις προβλέπεται, μάλιστα, και η λειτουργία των καταστημάτων για μια Κυριακή.

Συγκεκριμένα η νομοθεσία που ισχύει δίνει τη δυνατότητα στα καταστήματα να είναι ανοιχτά την πρώτη Κυριακή μετά την έναρξη των θερινών εκπτώσεων κάτι που πρακτικά για φέτος σημαίνει ότι τα καταστήματα θα λειτουργήσουν την Κυριακή 17 Ιουλίου.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την Κυριακή των θερινών εκπτώσεων καθορίζεται από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ με τον Εμπορικό Σύλλογος του Πειραιά να έχει προτείνει, όπως ανακοίνωσε, την προαιρετική λειτουργία την Κυριακή 17 Ιουλίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3:30 μετά το μεσημέρι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS