Έγκλημα στο Ψυχικό: Καταθέτουν σήμερα τρία πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του θύματος

Έγκλημα στο Ψυχικό: Καταθέτουν σήμερα τρία πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του θύματος

Πληθαίνουν τα ερωτήματα σχετική με την δολοφονική επίθεση στο Ψυχικό, η οποία σημειώθηκε στις 2 Ιουλίου και άφησε πίσω της έναν νεκρό, τον τοπογράφο Παναγιώτη Στάθη.

Ο 54χρονος ήταν από τους πιο γνωστούς τοπογράφους των Κυκλάδων και εκείνος με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα στη Μύκονο και οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και αναζητούν απαντήσεις στο παρελθόν του θύματος και στις επαγγελματικές δραστηριότητές του.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, ο επίτιμος πρόεδρος Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης και ο δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος», Φρίξος Δρακοντίδης, μίλησαν στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τη μαφιόζικη εκτέλεση.

Καταθέτουν τρία πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του θύματος

Σήμερα αναμένεται να καταθέσουν τρία πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του θύματος, όπως ανέφερε αρχικά ο Φρίξος Δρακοντίδης λέγοντας: «Πρόκειται για τρεις επιχειρηματίες, ένας από αυτούς είναι κάποιος που συνεργάστηκε του σε μια επένδυση στον Άγιο Στέφανο στην Μύκονο. Αυτή η επένδυση φημολογείται ότι μπορεί να του είχε δημιουργήσει προβλήματα. Προβλήματα που του είχε προκαλέσει ένα τρίτο πρόσωπο, ένας αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο νησί. Ήθελε και εκείνος το συγκεκριμένο κομμάτι «φιλέτου». Έντονα συζητείται στην Μύκονο και οι διαφορές που είχε με κάποιον από το real estate. Το θύμα το έλεγε στους κοντινούς του, πως αυτός τον έβαλε να τον χτυπήσουν παλαιότερα».

Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, σχολίασε πως οι έρευνες εστιάζονται αρχικά στην Μύκονο αναφέροντας: «Η αστυνομία δεν μπορεί να λειτουργήσει με πληροφορίες αλλά με καταθέσεις. Οι έρευνες εστιάζονται στην Μύκονο γιατί εκεί ήταν η μεγαλύτερή του επαγγελματική δραστηριότητα», με τον Φρίξο Δρακοντίδη να σχολιάζει: «Είχε αγοράσει ένα οικόπεδο στην Ίο αλλά εκεί ήθελε να φτιάξει το καταφύγιο του με τη σύζυγό του. Όπως και στην Σύρο που είχε οικόπεδο για επαγγελματική εκμετάλλευση. Δεν μπορώ να πω πως είχε τεράστια περιουσία αλλά δεν είχε οικονομικό πρόβλημα. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους τοπογράφους της Ελλάδας. Ήταν πολύτιμος ακόμα και σε συμβουλευτικό επίπεδο».

Οι κάτοικο έκαναν παρατήρηση στον δράστη

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης της επίθεσης παρακολουθούσε το σημείο της δολοφονίας την προηγούμενη ημέρα, με κατοίκους της περιοχής να του κάνουν παρατήρηση. Όπως είπε η Κωνσταντίνα Δημογλίδου: «Υπάρχουν πληροφορίες ότι κάτοικοι του έκαναν παρατηρήσεις. Την ίδια αμφίεση που ήταν την ημέρα της δολοφονίας φορούσε και την προηγουμένη ημέρα. Προσπαθούμε να συλλέξουμε στοιχεία για το από πού έφυγε για να μπορέσουμε να δούμε την διαδρομή του».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ