Έγκλημα στην Κω: Googlαρε τον θάνατό της - Σοκάρουν τα στοιχεία για το πώς σχεδίασε την εξαφάνιση της Αναστάζια ο Μπαγκλαντεσιανός

Έγκλημα στην Κω: Googlαρε τον θάνατό της - Σοκάρουν τα στοιχεία για το πώς σχεδίασε την εξαφάνιση της Αναστάζια ο Μπαγκλαντεσιανός

Αδίστακτος και χωρίς την παραμικρή διάθεση να παραδοθεί στις Αρχές, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός αποδεικνύεται πως, είτε πριν από τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω είτε μετά το ειδεχθές έγκλημα, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να τη σκαπουλάρει.

Σχεδόν 24 ώρες μετά την αποκάλυψη πως ο Σαλαχουντίν Σ. αναζητούσε στο διαδίκτυο το «πώς να κρύψεις ένα πτώμα», μια νέα αποκάλυψη έρχεται να δείξει ακόμη και προμελέτη!

Είχε πληκτρολογήσει «βιασμός γυναίκας»

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega στην εκπομπή «Live News», ο 32χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία στην Κω φέρεται να αναζητούσε ιδέες στο Διαδίκτυο για το πώς να... βιάσει! Από τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στο κινητό τηλέφωνο του 32χρονου προκύπτει πως έχει πληκτρολογήσει «βιασμός γυναίκας», ακόμη και «βιασμός στη ζούγκλα», χωρίς βέβαια να προκύπτει ο λόγος για τον οποίο έψαχνε αυτά τα πράγματα. Ωστόσο, από την ώρα της αναζήτησης αποκαλύπτεται πως η συγκεκριμένη ενέργεια σημειώθηκε πριν από τη δολοφονία της 27χρονης.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, πάντως, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος έδωσε επιπρόσθετα στοιχεία σχετικά με το τι είδε ο Μπαγκλαντεσιανός στην αναζήτηση «πώς να κρύψεις ένα πτώμα». Μάλιστα, μπήκε και στο ΥouΤube, προσπαθώντας να δει αυτές τις μακάβριες οδηγίες σε βίντεο. Ο 32χρονος φαίνεται να είδε συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο εντοπίστηκε, και να ακολούθησε ακριβώς τις ίδιες οδηγίες, ακόμη και με τις σακούλες. Γι’ αυτό, όπως φαίνεται, η σορός της 27χρονης ήταν τόσο καλά κρυμμένη και τυλιγμένη με τις σακούλες, επιταχύνοντας έτσι και τη διαδικασία αποσύνθεσης.

Εκ νέου προφυλακιστέος

Ο 32χρονος άνδρας οδηγήθηκε στον ανακριτή της Κω προκειμένου να απολογηθεί εκ νέου, αυτή τη φορά όμως όχι μόνο για την αρπαγή της κοπέλας, αλλά για τον βιασμό και τη δολοφονία της νεαρής Πολωνής.

Κατά την απολογία του στην ανακρίτρια, που διήρκεσε τρεις ώρες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε και πάλι όλες τις κατηγορίες. Ο κατηγορούμενος ήταν συνοδευόμενος από τη δικηγόρο που του διόρισε το δικαστήριο κ. Αθηνά Φουντωτού. Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του και για την πρώτη, όπως και για τη δεύτερη δικογραφία, που αφορά στις κατηγορίες του βιασμού και της ανθρωποκτονίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ