Φιέστα Έντι Ράμα στο Γαλάτσι: «Δεν ήρθα για να προκαλέσω αλλά για να συναντήσω τον λαό μου» είπε ο Αλβανός πρωθυπουργός

Φιέστα Έντι Ράμα στο Γαλάτσι: «Δεν ήρθα για να προκαλέσω αλλά για να συναντήσω τον λαό μου» είπε ο Αλβανός πρωθυπουργός

Στο Christmas Theatre στο Γαλάτσι βρέθηκε ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, για την προγραμματισμένη ομιλία του.

Ο Έντι Ράμα μπήκε στην αίθουσα υπό τους ήχους του αλβανικού εθνικού ύμνου και καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που φώναζε «Έντι, Έντι». Την εκδήλωση άνοιξαν ο τραγουδιστής Νόιζι και η τραγουσίστρια Έρα Ρούσι, ακολούθησαν πολιτικοί απο τη Αλβανία και στο βήμα στη συνέχεια ανέβηκε ο Αλβανός πρωθυπουργός. Ο κ. Ράμα ξεκίνησε την ομιλία του απαντώντας ουσιαστικά στον Φρέντη Μπελέρη, που νωρίτερα σήμερα ανέφερε σε μήνυμά του ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός "θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα και να κάμψει το ηθικό των Ελλήνων της Αλβανίας". "Δεν ήρθα να προκαλέσω αλλά για να συναντήσω τον λαό μου", σημείωσε ο Έντι Ράμα.

Η προσέλευση ήταν αθρόα από το πρωί με το Christmas Theatre να είναι κατάμεστο.

Οι διοργανωτές ανέφεραν ότι η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη ενώ από χθες το βράδυ σύμφωνα τις αναρτήσεις στα social media δρομολογήθηκαν πούλμαν με 2000 άτομα από την Αλβανία.

Στο γήπεδο κυριάρχησαν οι Αλβανικές σημαίες αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αρκετούς πολίτες να προσέρχονται κρατώντας την σημαία της χώρας καταγωγής τους. Ο Αλβανός Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας την οποία θέλει να εντάξει στην ΕΕ μέχρι το 2030.

Γύρω από το χώρο είχαν αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Ωστόσο, μικροεντάσεις καταγράφησαν εξω από το χώρο της εκδήλωσης του Έντι Ράμα με κάποιους πολίτες να διαμαρτύρονται ισχυριζόμενοι ότι η αλβανική κυβέρνηση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μόνο πολιτικά την σημερινή συγκέντρωση.

Υπήρχαν και άλλοι όμως που λένε ότι έπρεπε να βρίσκονται εδώ γιατί ο Ράμα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που μιλάει σε ομοεθνείς τους στην Ελλάδα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ