Δύο νεκροί 26 και 42 ετών με ηλεκτρικά πατίνια σε Μύκονο και Πάρο, με διαφορά λίγων ωρών

Δύο νεκροί 26 και 42 ετών με ηλεκτρικά πατίνια σε Μύκονο και Πάρο, με διαφορά λίγων ωρών

Δύο τραγικά περιστατικά σημειώθηκαν στην άσφαλτο μέσα σε λίγα 24ωρα στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα σε Πάρο και Μύκονο. Τα θύματα και στις δύο περιπτώσεις οδηγούσαν ηλεκτρικό πατίνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τρίτης (18/4), λίγο μετά τις 10:00 σημειώθηκε τροχαίο στο νησί της Πάρου, όταν ένας 60χρονος παρέσυρε και σκότωσε έναν 26χρονο νεαρό αλβανικής καταγωγής, ο οποίος οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι. Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Αμπελά στην Πάρο. Ο νεαρός οδηγός του ηλεκτρινού πατινιού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, ωστόσο τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Νεκρός 42χρονος και Μύκονο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι

Λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (16/4), είχε σημειωθεί ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα, αυτή τη φορά στο νησί της Μυκόνου. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ένας 22χρονος αλλοδαπός παρέσυρε έναν 42χρονο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι στην επαρχ. οδό Όρνου – Χώρας Μυκόνου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων συνελήφθησαν.

Σημειώνεται ότι τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες των τροχαίων δυστυχημάτων ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και το αστυνομικό τμήμα της Πάρου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ