Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Η δίκη σε δεύτερο βαθμό πήρε αναβολή για τις 19 Σεπτεμβρίου

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Η δίκη σε δεύτερο βαθμό πήρε αναβολή για τις 19 Σεπτεμβρίου

Ο δικηγόρος της οικογένειας Μακρή, Γιάννης Μαρακάκης, έθεσε στο δικαστήριο το ζήτημα της δολοφονίας προ ημερών μάρτυρα στην υπόθεση.


Αναβολή για τις 19 Σεπτεμβρίου 2022 έλαβε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στις τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας.

Το αίτημα αναβολής υπέβαλε στο δικαστήριο η πλευρά της υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, αδελφών, Βουλγαρικής καταγωγής, οι οποίοι πρωτόδικα έχουν καταδικαστεί, ο ένας ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας σε ισόβια κάθειρξη και ο άλλος ως συνεργός σε 10ετη κάθειρξη.

Στο αίτημα συναίνεσε και η πλευρά της υποστήριξης της κατηγορίας ενώ παρούσα στο δικαστήριο ήταν και η σύζυγος του δολοφονηθέντα επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Μακρή, Γιάννης Μαρακάκης, έθεσε στο δικαστήριο και το ζήτημα της δολοφονίας προ ημερών μάρτυρα στην υπόθεση.

«Χθες το απόγευμα ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι ένας εκ των μαρτύρων που είχαν κληθεί στην προδικασία αλλά δεν είχε κληθεί στο δικαστήριο δολοφονήθηκε την περασμένη Τρίτη. Είχε αναγνωρίσει τον δράστη της δολοφονίας Μακρή. Ίσως από το κινητό του συλληφθέντα για τη δολοφονία του μάρτυρα αντληθεί υλικό που να βοηθήσει τη δίκη, ίσως βρεθεί ο ηθικός αυτουργός» ανέφερε στο δικαστήριο ο δικηγόρος της οικογένειας Μακρή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ