Δημήτρης Λιγνάδης: Κατέθεσε μηνύσεις εναντίον των θυμάτων και των μαρτύρων

Δημήτρης Λιγνάδης: Κατέθεσε μηνύσεις εναντίον των θυμάτων και των μαρτύρων

Για τρομοκράτηση και επίδειξη επιθετικότητας έκανε λόγο ο δικηγόρος των θυμάτων Γιάννης Βλάχος


Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος από τον περασμένο Φεβρουαάριο βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης, κατέθεσε μηνύσεις εναντίον των θυμάτων και των μαρτύρων. Για τρομοκράτηση και επίδειξη επιθετικότητας έκανε λόγο ο δικηγόρος των θυμάτων Γιάννης Βλάχος, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο «MEGA Καλημέρα».

«Η πλευρά του κ. Λιγνάδη, ασκώντας δικαιώματα που της παρέχει ο νόμος, έχει μηνύσει τα θύματα και όλους τους μάρτυρες. Από εκεί και πέρα η εξέλιξη αυτών των μηνύσεων θα ξεκινήσει όταν τελειώσει η εκδίκαση των κατηγοριών κατά του Δημήτρη Λιγνάδη. Οι μηνύσεις αυτές δικονομικά δεν μπορούν να επηρεάσουν την δίκη του κ. Λιγνάδη», δήλωσε ο Γιάννης Βλάχος, δικηγόρος δύο εκ των θυμάτων του ηθοποιού.

«Η πλευρά Λιγνάδη υποστηρίζει πως όσα έχουν καταθέσει τα θύματα είναι ψευδή. Εάν ο κ. Λιγνάδης καταδικαστεί, αυτές οι μηνύσεις δεν έχουν καμία τύχη. Εάν αθωωθεί, τότε θα εξεταστεί εάν τα θύματα και οι μάρτυρες είχαν δόλο για να μηνύσουν τον κύριο Λιγνάδη. Θέλω να τονίσω ότι η διαδικασία αυτή σκοπεύει στην κατατρομοκράτηση των θυμάτων».

«Είναι δικαίωμά του να κάνει μηνύσεις, αλλά η υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη έχει επιδείξει μία απαράδεκτη επιθετικότητα στα θύματα, όταν προσπάθησε να τα κατασπηλώσει ηθικώς», κατέληξε ο Γιάννης Βλάχος.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται στις φυλακές Τρίπολης από τα τέλη Φεβρουαρίου και σε λίγο εκπνέει το 10μηνο της προφυλάκισής του. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα μέχρι στιγμής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS