Δίκτυο τρομοκρατίας: Το σχέδιο για τη δολοφονία δεκάδων ατόμων στο εβραϊκό εστιατόριο - Απίστευτοι διάλογοι - Οι διαπραγματεύσεις για την αμοιβή

Δίκτυο τρομοκρατίας: Το σχέδιο για τη δολοφονία δεκάδων ατόμων στο εβραϊκό εστιατόριο - Απίστευτοι διάλογοι - Οι διαπραγματεύσεις για την αμοιβή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών για το τρομοκρατικό δίκτυο στο οποίο φέρεται να ανήκουν οι δύο αλλοδαποί

Τέσσερα άτομα εξακολουθούν αυτή τη στιγμή να κρατούνται και είναι από την ίδια περιοχή με τους πρώτους δύο συλληφθέντες, του Χουσεΐν και του Χαϊντέρ, από τη Σαρκόντα του Πακιστάν.

Η αστυνομία προσπαθεί να βρει τι διασυνδέσεις έχουν αυτά τα άτομα από τους περίπου 20 προσαχθέντες.
Η ομάδα QUDS Force είναι η ομάδα η οποία θεωρείται ο σκληρός πυρήνας που σχεδίαζε τις τρομοκρατικές επιθέσεις και μάλιστα στρατολογούσε άτομα από το διαδίκτυο. Τους έλεγαν πως ξέρουν τις οικογένειές τους και με αυτόν τον τρόπο, τους απειλούν και τους εκβιάζουν.

Απίστευτοι διάλογοι

Διάλογοι που σοκάρουν μεταξύ των αλλοδαπών τρομοκρατών και του καθοδηγητή τους για το τρομοκρατικό χτύπημα που ετοίμαζαν στο εστιατόριο – συναγωγή στου Ψυρρή, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
«Καθοδηγητής»: Δύο τρία άτομα πηγαίνετε εκεί και βάλτε φωτιά στην κουζίνα όταν βρείτε ευκαιρία.
Χαϊντέρ: Εγώ θέλω να αξίζουν τουλάχιστον τα χρήματα και θέλω ή στο χώρο ή σε κεντρικό σημείο που να είναι τουλάχιστον 40 με 50 άτομα.
«Καθοδηγητής»: Να γίνει η δουλειά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουν περιθώριο, το καταλαβαίνεις;
Χαϊντέρ: Θα γίνει σου το υπόσχομαι και από τον κάθε τραυματία θα σου στείλω φωτογραφίες και βίντεο.
«Καθοδηγητής»: Ό,τι πληγή και τραύμα θα υπάρχει να φαίνεται φανερά στο βίντεο.
«Καθοδηγητής»: Εσύ κάνε μου την χάρη να φτιάξεις βίντεο και φωτογραφίες. Εάν δεν μπορούμε να κάνουμε όπως είπαμε η λύση είναι με ήρεμο τρόπο να πάει κάποιος να κάνει δυο τρεις φωτογραφίες και να έρθει πίσω χωρίς να τον αντιληφθεί κάνεις. Δεν θα του κάνουν έλεγχο. Να βρεις έναν τρόπο να γίνει κάτι.
Χαϊντέρ: Άκου. Έχω ένα άλλο φιλαράκι σε άλλο νησί που έχει τρία όπλα και πιστολιά. Και εκείνος λέει πως μόλις τελειώσουμε με τις ελιές να είμαστε δυο τρία άτομα να τους καθαρίσουμε επί τόπου και μετά να στείλουμε το βίντεο. Ο άλλος λέει να είμαστε οι δυο μας.

Οι διαπραγματεύσεις για την αμοιβή

Οι δύο συλληφθέντες φέρεται να διαπραγματεύονταν την αμοιβή τους για το χτύπημα που σχεδιαζόταν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν συμφωνήσει πως θα λάμβαναν ένα πόσο που μπορεί να έφτανε τις 16.000 ευρώ για κάθε νεκρό και ανάλογα με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων.

Τι ισχυρίζεται το Ιράν

Η πρεσβεία του Ιράν στην Ελλάδα διαψεύδει τις πληροφορίες περί ανάμειξης της Τεχεράνης στο επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα κατά ισραηλινού στόχου.
Όπως τονίζεται, «η πρεσβεία της Ι.Δ. του Ιράν, διαψεύδει έντονα τις φήμες που διαδίδονται από σιωνιστικές πηγές και τις αβάσιμες κατηγορίες τους εναντίον του. Είναι προφανές ότι τα κατασκευασμένα σενάριά τους σκοπεύουν την εκτροπή της προσοχής του κοινού από την εσωτερική τους κρίση».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ