Δίκη Folli-Follie: Ενοχοι Δημήτρης, Τζώρτζης, Καίτη Κουτσολιούτσου και άλλοι δύο -Δείτε αναλυτικά

Δίκη Folli-Follie: Ενοχοι Δημήτρης, Τζώρτζης, Καίτη Κουτσολιούτσου και άλλοι δύο -Δείτε αναλυτικά

Την ενοχή πέντε κατηγορουμένων και την απαλλαγή των υπολοίπων έξι για την υπόθεση των παραποιημένων ισολογισμών της Folli-Follie αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Οι αποφάσεις του δικαστηρίου για το σκάνδαλο της Folli-Follie

Αναλυτικά, οι δικαστές ομόφωνα αποφάσισαν:

  • για τον ιδρυτή της εταιρίας Δημήτρη Κουτσολιούτσου την ενοχή για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, απάτη, χειραγώγηση της αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από κοινού αλλά και για κατάχρηση προνομιακής πληροφορίας.
  • για τη σύζυγό του Καίτη την ενοχή κατά μετατροπή της κατηγορίας για συνεργεία σε απάτη από κοινού, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
  • για τον γιο του ιδρυτή και πρώην ισχυρό άνδρα της εταιρείας Τζώρτζη Κουτσολιούτσο την ενοχή για για απάτη, χειραγώγηση αγοράς και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.
  • για συνεργάτιδα του ιδρυτή την ενοχή κατά μεταβολή της κατηγορίας για συνεργεία σε πλαστογραφία, για συνεργεία σε απάτη από κοινού, συνεργεία σε χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
  • Τέλος, ο καταζητούμενος Ιωάννης Μπεγιέτης κρίθηκε ένοχος για πλαστογραφία άμεση συνεργεία στην απάτη, άμεση συνεργεία στη χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.
  • Άπαντες οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι για την κατηγορία της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Η διαδικασία συνεχίζεται με αιτήματα για αναγνώριση ελαφρυντικών στους καταδικασθέντες.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ