Δίκη Φιλιππίδη: Κατεθέτουν σήμερα Μακρυπούλια, Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα

Δίκη Φιλιππίδη: Κατεθέτουν σήμερα Μακρυπούλια, Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα

Συνεχίζεται σήμερα η πολύκροτη δίκη του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με τις καταθέσεις τριών ηθοποιών, συναδέλφων του οι οποίοι είχαν συνεργαστεί μαζί του την περίοδο που φέρεται να βίασε την μία εκ των τριών γυναικών που τον έχουν καταγγείλει.

Για σήμερα, στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, έχουν κληθεί να καταθέσουν η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα ερωτηθεί εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση την επίμαχη περίοδο, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ η εξέταση του Τάσου Χαλκιά και της Ράνιας Σχίζα ζητήθηκε από την υπεράσπιση και το αίτημα έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο, καθώς συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση στα παρασκήνια της οποίας η νεαρή γυναίκα καταγγέλλει ότι βιάστηκε.

Κατά την διάρκεια της προηγούμενης συνεδρίασης κατέθεσαν οι ηθοποιοί Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κωτσοβούλου, οι οποίες ωστόσο δεν εισέφεραν με τις καταθέσεις τους κάποιο σημαντικό στοιχείο καθώς και οι δύο δήλωσαν για περιστατικά στα οποία είχε αναφερθεί το όνομα τους πως δεν θυμούνται.

Η Θάλεια Ματίκα συγκεκριμένα ρωτήθηκε εάν είχε πει στη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη ότι η πρώτη καταγγέλλουσα τον αγαπά και εκείνος δεν της δίνει σημασία, με την μάρτυρα να το διαψεύδει, ενώ όταν ρωτήθηκε για περιστατικά που φέρεται να ήταν παρούσα με την κοπέλα να κλαίει ή να αγκαλιάζει τον Πέτρο Φιλιππίδη, δήλωσε ότι δεν τα θυμάται.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Αλίνα Κωτσοβούλου στην κατάθεση της υποστήριξε ότι την επίμαχη περίοδο δε θυμάται να είχε γίνει συζήτηση για αντικατάσταση ή προσθήκη ρόλου στην παράσταση “Στις Κουζίνες” που ήταν βοηθός του Πέτρου Φιλιππίδη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ