Τραγωδία στη Βέροια: ΙΧ έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου -Νεκρές δύο γυναίκες 21 και 68 ετών
Φωτογραφία: veriotis.gr

Τραγωδία στη Βέροια: ΙΧ έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου -Νεκρές δύο γυναίκες 21 και 68 ετών

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Βέροια, το πρωί της Δευτέρας, με δύο γυναίκες, 21 και 68 ετών, να χάνουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν περίπου 10 το πρωί, όταν 64χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που εκινείτο στον κεντρικό δρόμο της Πατρίδας, κατευθυνόμενος προς Νάουσα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω σε στάση αστικού λεωφορείου, ακριβώς απέναντι από το γήπεδο της Πατρίδας, χτύπησε σε τσιμεντένια περίφραξη και τούμπαρε σχεδόν μέσα στην αυλή ενός σπιτιού.

Εκείνη την ώρα περίμεναν στη στάση δύο γυναίκες -μια 68χρονη και μια 21χρονη-, οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά.

Βέροια: Η ηλικιωμένη εκτοξεύθηκε και σύρθηκε για αρκετά μέτρα

Το ΙΧ χτύπησε την 68χρονη, η οποία εκτοξεύθηκε και σύρθηκε για αρκετά μέτρα, χτύπησε σε περίφραξη και κατέληξε σοβαρά τραυματισμένη μέσα σε αυλή σπιτιού.

Από τον δυνατό θόρυβο της σύγκρουσης ο κόσμος πετάχτηκε από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους. Μια γυναίκα, στο σπίτι της οποίας κατέληξε το ΙΧ, εντόπισε, λίγα μέτρα πιο πέρα, τραυματισμένη την 60χρονη, η οποία δεν είχε σφυγμό και ήταν σοβαρά τραυματισμένη, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο σημείο και οι διασώστες προχώρησαν σε ΚΑΡΠΑ προκειμένου να επαναφέρουν τη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας. Δυστυχώς όμως υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της.

Νεκρή και η δεύτερη γυναίκα, η οποία χαροπάλευε στο Νοσοκομείο Βέροιας

Η 21χρονη κοπέλα αρχικά δεν φαινόταν να έχει τις αισθήσεις της, ωστόσο έδειξε να τις ανακτά λίγο μετά, έπειτα και από τις πρώτες βοήθειες που έλαβε από το προσωπικό της ιατρικής μονάδας που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σημείο που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα. Η κοπέλα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βέροιας, βαρύτατα τραυματισμένη, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα όμως με νεότερες πληροφορίες του pliroforiodotis.gr, δυστυχώς, η 21χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.

Τραυματίστηκε στο πρόσωπο ο οδηγός -Εχασε τον έλεγχο επειδή ζαλίστηκε

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο οδηγός του ΙΧ, περίπου 68 ετών, απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο, από το παράθυρο του οδηγού, έχοντας τις αισθήσεις του και τραυματισμένος στο πρόσωπο, λέγοντας ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματός του γιατί ζαλίστηκε.

Ο οδηγός συνελήφθη, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν αρνητικός.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Βέροιας που βρίσκεται στο σημείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ