Βασίλης Τόπαλος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 16χρονο πυγμάχο

Βασίλης Τόπαλος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 16χρονο πυγμάχο

Το τελευταίο «αντίο» στον 16χρονο πυγμάχο, Βασίλη Τόπαλο λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και συναθλητές, αδυνατώντας να πιστέψουν πως «χάθηκε» τόσο άδικα.

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης, πλήθος κόσμου βρίσκεται στην κηδεία του Βασίλη Τόπαλου, η εξόδιος ακολουθία του οποίου πραγματοποιείται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Ασπρόπυργο.

Στη συνέχεια, η οικογένεια, οι φίλοι και ο κόσμος του Ελληνικού Αθλητισμού θα πουν το «ύστατο χαίρε» στον 16χρονο πρωταθλητή Ευρώπης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Σχιστού.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, ενώ είχε πολλά ακόμα να δώσει στο χώρο της πυγμαχίας.

Σημειώνεται πως η κηδεία του νεαρού αθλητήγίνεται υπό την σκιά των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε ο θάνατός του πριν από μερικά 24ωρα, στο γυμναστήριο, όπου έκανε προπόνηση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ