Μπακογιάννης: Τέλος Ιουνίου η πλατεία Συντάγματος στη διάθεση των πολιτών

Μπακογιάννης: Τέλος Ιουνίου η πλατεία Συντάγματος στη διάθεση των πολιτών

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ 100,3 μίλησε ο δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης και τοποθετήθηκε επί των έργων που έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Ο κ. Μπακογιάννης τόνισε πως «Τα έργα στην πλατεία Συντάγματος θα τελειώσουν τις επόμενες εβδομάδες και τέλος Ιουνίου η πλατεία θα είναι στη διάθεση των πολιτών».

Και συμπλήρωσε πως ήδη έχει ξεκινήσει από προχθές η τοποθέτηση 24 νέων δέντρων στην κάτω πλατεία Συντάγματος τα οποία θα κάνουν και τη διαφορά.

Σχετικά με τους αστέγους, επεσήμανε ότι είναι η πρώτη φορά που είναι σε θέση να πει «ότι δεν υπάρχει άστεγος στην πόλη που να μην έχει ένα κρεβάτι και ένα πιάτο φαγητό, εφόσον βέβαια αυτός θελήσει».

«Δεν μπορούμε να τους υποχρεώσουμε, αλλά να τους παροτρύνουμε να δεχθούν βοήθεια», ανέφερε τονίζοντας ότι σύντομα θα δημιουργηθούν κινητές μονάδες εποπτευόμενης χρήσης στην πόλη, ενώ υπογράμμισε και τον αναγκαίο ρόλο της αστυνομίας σε αυτό.

Τέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν εννοούμε να κατεβαίνουν τα ΜΑΤ αλλά χρειαζόμαστε κοινοτική αστυνόμευση, χρειαζόμαστε τον αστυνομικό της γειτονιάς, γι’ αυτό και έχουμε ζητήσει την ενίσχυση της δημοτικής αστυνομίας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ