Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Βρέθηκε κινητό στο κελί του - Τι ποινή του επιβλήθηκε

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Βρέθηκε κινητό στο κελί του - Τι ποινή του επιβλήθηκε

Όταν ο 34χρονος ρωτήθηκε πού βρήκε το τηλέφωνο, απάντησε ότι του το έδωσε ένας άλλος κρατούμενος.


Στις φυλακές Κορυδαλλού κρατείται από τον Ιούνιο του 2021 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Στα χέρια του 34χρονου πλέον πιλότου, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Realnews, βρέθηκε κινητό τηλέφωνο, κάτι το οποίο απαγορεύουν ρητά οι κανονισμοί της φυλακής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν τη συγκεκριμένη συσκευή, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κελί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Αμέσως, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο δικαστικό συμβούλιο των φυλακών, ενώ το κινητό κατασχέθηκε.

Η ποινή που του επιβλήθηκε

Το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών του επέβαλε ποινή 100 πόντων και στέρηση εργασίας έξι μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε, μέχρι πριν την εύρεση του κινητού, μεροκάματα στην καντίνα της φυλακής, τα οποία προσμετρούνται στην έκτιση της ποινής.

Μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, παύθηκε από τα καθήκοντά του, μην έχοντας τη δυνατότητα πλέον να εργαστεί ούτε στην καντίνα, ούτε κάπου αλλού στη φυλακή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, όταν ο 34χρονος ρωτήθηκε πού βρήκε το τηλέφωνο, απάντησε ότι του το έδωσε ένας άλλος κρατούμενος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ