Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδρασή του μόλις πληροφορήθηκε ότι η κόρη του άλλαξε επίθετο

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδρασή του μόλις πληροφορήθηκε ότι η κόρη του άλλαξε επίθετο

Άλλαξε και επίσημα επίθετο η κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το TheNewspaper.gr, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενέκρινε την αλλαγή του επιθέτου και πλέον η ανήλικη που ζει με τη γιαγιά της στις Φιλιππίνες, ονομάζεται Λυδία Κράουτς.

Τις διαδικασίες κίνησε ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης από τον Βόλο.

«Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί. Να είναι καλά. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη γιαγιά του», δήλωσε ο πατέρας, μόλις πληροφορήθηκε την είδηση, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr.

Το χρονικό της δολοφονίας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράους

Η Καρολάιν Κράουτς Βρετανικής και Φιλιπινέζικης καταγωγής, δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 στην κατοικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Ύστερα από 37 ημέρες, ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ανακρινόμενος, ομολόγησε στους αστυνομικούς πως τη σκότωσε ο ίδιος και έστησε σκηνικό ληστείας. Στις 22 Ιουνίου κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία της δολοφονίας της συζύγου του αλλά και του σκύλου τους.

Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2023, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της συζύγου του, τη θανάτωση του σκύλου της, αλλά και για ψευδή κινητοποίηση των αρχών και ψευδή κατάθεση κατ' εξακολούθηση. Καταδικάστηκε σε ποινή ισοβίων και επιπλέον 11,5 χρόνια, ενώ πλην της ποινής φυλάκισης τού επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 21.000 ευρώ.

Η υπόθεση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λόγω των εξελίξεων που σημειώθηκαν κατά τη διερεύνησή της αλλά και της καταγωγής της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ