Ασύλληπτη καταδίωξη από τη Λάρισα έως τη Λαμία: Διακινητής μεταναστών έτρεχε με 180 χλμ κρατώντας ένα παιδί στην αγκαλιά

Ασύλληπτη καταδίωξη από τη Λάρισα έως τη Λαμία: Διακινητής μεταναστών έτρεχε με 180 χλμ κρατώντας ένα παιδί στην αγκαλιά

Μια ασύλληπτη, ιδιαίτερα επικίνδυνη καταδίωξη εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην εθνική οδό από τη Λάρισα έως τη... Λαμία!Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Πιερίας έκαναν σήμα για έλεγχο σε ένα λευκό όχημα το οποίο θεώρησαν ύποπτο, στα διόδια Αιγινίου.

Μέσα στο αυτοκίνητο εκτός από τον νεαρό οδηγό ήταν ακόμη τέσσερις άνδρες και ένα μικρό παιδί. Οδηγός ήταν ένας Σύρος διακινητής παράτυπων μεταναστών και οι 4 επιβάτες ήταν Αιγύπτιοι, ο ένας εκ των οποίων ήταν ο πατέρας του 4χρονου αγοριού.

Καταδίωξη για 200 χιλιόμετρα
Ο οδηγός του ΙΧ όχι μόνο δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών, αλλά πάτησε γκάζι και ανέπτυξε ταχύτητα. Αμέσως δύο οχήματα της ΟΠΚΕ Πιερίας, ξεκίνησαν την καταδίωξη. Ο οδηγός του ΙΧ λίγο αργότερα βγήκε από την εθνική οδό και πήγε προς το Αιγίνιο, ενώ σε κάποιο σημείο με ταχύτητα 70χλμ άνοιξε την πόρτα και πέταξε στο δρόμο τον έναν από τους Αιγύπτιους.

Το ένα από τα οχήματα της ΟΠΚΕ σταμάτησε και πήρε τον μετανάστη για να τον οδηγήσει στην Διεύθυνση Πιερίας, ενώ το άλλο συνέχισε την καταδίωξη.

Το ΙΧ πέρασε μέσα από το Αιγίνιο πριν βγει ξανά στην εθνική οδό για να ξεφορτωθεί ο διακινητής και τους άλλους τρεις επιβάτες, τους οποίους μάζεψαν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που ακολουθούσαν, κρατώντας ωστόσο ως όμηρο το αγοράκι.

Στο ύψος της Κατερίνης ο οδηγός του ΙΧ βγήκε από την εθνική οδό και μπήκε στην πόλη της Κατερίνης, όπου πέρασε κόκκινα φανάρια και διασταυρώσεις, ενώ στην καταδίωξη συμμετείχε και ένα περιπολικό του ΑΤ Κατερίνης.

Ο διακινητής συνέχισε με μεγάλη ταχύτητα και βγήκε ξανά στην εθνική οδό, όπου συνέχισε με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι αστυνομικοί ακολουθούσαν σε απόσταση ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο οδηγός του αυτοκίνητου έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, που έφτανε ακόμη και τα 180 χλμ την ώρα, ενώ περνούσε σπάζοντας τις μπάρες των διοδίων που συναντούσε στη διαδρομή. Μάλιστα φέρεται να κρατούσε στην αγκαλιά του το μικρό παιδί το οποίο είχε τρομοκρατηθεί.

Από τα διόδια της Πελασγίας και μετά, επειδή τελείωσαν τα καύσιμα των περιπολικών της Πιερίας, ανέλαβαν την καταδίωξη οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Λάρισας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από τη Φθιώτιδα.

Μπαίνοντας στο νομό Φθιώτιδας στο ύψος των Ραχών, όπου στενεύει ο δρόμος λόγω έργων, οχτύπησε ένα προπορευόμενο όχημα, αλλά αν και έπαθε υλικές ζημιές δεν σταμάτησε και συνέχισε.

Τελικά έξω από τη Λαμία και περνώντας τα διόδια της Μαυρομαντήλας, βγήκε από την εθνική οδό στον κόμβο της ΒΙΠΕ και άρχισε να κινείται τον παλιό δρόμο Λαμίας - Στυλίδας, έχοντας όμως και σκασμένο λάστιχο, με αποτέλεσμα τα περιπολικά να καταφέρουν να το ακινητοποιήσουν κοντά στην είσοδο της ΒΙΠΕ Λαμίας.

Ο νεαρός Σύρος οδηγός που φέρεται να είναι διακινητής κυκλώματος μεταναστών συνελήφθη και παρελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Πιερίας στον κόμβο του Αλμυρού για να οδηγηθεί στην Κατερίνη, όπου εκτός των άλλων διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κοροναϊό και κρατείται σε ειδικό θάλαμο φρούρησης στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην καταδίωξη έχουν αρνητικά τεστ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ