Κινηματογραφική καταδίωξη στον Ασπρόπυργο: Oδηγός ΙΧ αρνήθηκε να ελεγχθεί από την αστυνομία - Tρεις συλλήψεις

Κινηματογραφική καταδίωξη στον Ασπρόπυργο: Oδηγός ΙΧ αρνήθηκε να ελεγχθεί από την αστυνομία - Tρεις συλλήψεις

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε το Σάββατο στον Ασπρόπυργο μετά από άρνηση του οδηγού ενός ΙΧ να σταματήσει σε έλεγχο της αστυνομίας.

Ειδικότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης έκανε σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου που κινούταν στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου να ακινητοποίησει το όχημά του για έλεγχο και αυτός αρνήθηκε να σταματήσει.

Ακολούθησε καταδίωξη ανάμεσα στο περιπολικό και το αμάξι στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβαίνουν μια παρέα ρομά, με τους αστυνομικούς να αναζητούν το ύποπτο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την καταδίωξη έχει τραυματιστεί ένας πεζός ο οποίος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο ενώ ο οδηγός του έκανε ελιγμούς προκειμένου να απομακρυνθεί από το περιπολικό που τους καταδίωκε επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με το newsit.gr, οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του τέταρτου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ