Ασπρόπυργος: Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ άνδρας που ομολόγησε τη δολοφονία του Ρομά στη Νέα Ζωή

Ασπρόπυργος: Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ άνδρας που ομολόγησε τη δολοφονία του Ρομά στη Νέα Ζωή

Στην ΓΑΔΑ εμφανίστηκε αυτοβούλως τα ξημερώματα άνδρας ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας στον καταυλισμό των Ρομά στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 46χρονο Ρομά ο οποίος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Τρίτη, εμφανίστηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανέφερε πως αυτός σκότωσε τον ομοεθνή του χθες το απόγευμα στον καταυλισμό των Ρομά στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής και της υπόθεσης έχει επιληφθεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, που διενεργεί προανάκριση.

Τον πυροβόλησε στο κεφάλι

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την ένοπλη επίθεση, άνδρας περίπου 28 με 30 ετών έπεσε νεκρός στον καταυλισμό των Ρομά στον Ασπρόπυργο μετά από πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε χθες Δευτέρα το απόγευμα όταν άτομο εισέβαλε στον καταυλισμό και πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι, το οποίο κατέληξε λίγη ώρα αργότερα μετά τη μεταφορά του στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, ομάδα ατόμων που φέρεται να ήταν συγγενείς και φίλοι του θύματος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος φέρεται ν’ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, και έβαλε φωτιά στο σπίτι του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ