Άγρια επεισόδια στον ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι: Ακροδεξιοί έριχναν υγρό σε συρμό και φώναζαν «κάψ' τους, κάψ' τους» [βίντεο]

Άγρια επεισόδια στον ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι: Ακροδεξιοί έριχναν υγρό σε συρμό και φώναζαν «κάψ' τους, κάψ' τους» [βίντεο]

Σοκ προκαλούν τα βίντεο που έρχονται στο φως από τα επεισόδια στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα σε ακροδεξιούς και αντιεξουσιαστές, λίγη ώρα μετά τις συγκεντρώσεις και τις αντισυγκεντρώσεις για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Σε ένα από τα βίντεο, μάλιστα, κρανοφόρος από την ομάδα των ακροδεξιών που βρισκόταν στην αποβάθρα του ΗΣΑΠ φαίνεται να πετάει κάποιο υγρό από μπιτόνι, με κάποιον άλλον να του φωνάζει «κάψ' τους, κάψ' τους».

Το βίντεο από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι:

Σε άλλο βίντεο άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά και από τις δύο ομάδες που συμμετείχαν στα επεισόδια ακούγονται να ανταλλάσσουν βρισιές και χτυπήματα με καδρόνια, αυτοσχέδιες ασπίδες και άλλα αντικείμενα.

Από την Τρίτη 31 Οκτωβρίου προσήχθησαν συνολικά 60 άτομα, από τα οποία τα 13 συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα, ενώ εις βάρος 21 ατόμων εφαρμόστηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης. Πρόκειται για τους 21 ακροδεξιούς, μέλη της ιταλικής νεοφασιστικής οργάνωσης CasaPound που συνελήφθησαν κατά την άφιξή τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 10 συλλήψεις αφορούν άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και οι υπόλοιπες ακροδεξιούς.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ