Αίγινα: Αναζητείται πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση της 20χρονης που βρέθηκε κρεμασμένη

Αίγινα: Αναζητείται πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση της 20χρονης που βρέθηκε κρεμασμένη

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει ένα πρόσωπο του περιβάλλοντος της οικογένειας της 20χρονης Μαρίας, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της, το πρωί της Κυριακής στην Αίγινα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο αυτό, με το οποίο η κοπέλα είχε προστριβές, έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον σύντροφο της μητέρας της Μαρίας.

Μιλώντας οι φίλοι και συγγενείς περιγράφουν την 20χρονη ως ένα δραστήριο παιδί, χαρούμενη, κοινωνική γεμάτη όνειρα για τη ζωή, ενώ δεν φαινόταν να έχει ανησυχίες και προβλήματα σε αυτή τη νεαρή ηλικία.όπως λένε, η 20χρονη στο σπίτι της ζούσε δύσκολες καταστάσεις, που φαίνεται πως την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης

Τα τελευταία λόγια της Μαρίας έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr. Πρόκειται για ένα μήνυμα που απέστειλε η νεαρή κοπέλα λίγες ώρες πριν βρεθεί απαγχονισμένη από τη μητέρα στην αυλή του σπιτιού της.

«Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά και άμεσα», έγραψε στην κολλητή της φίλη λίγες ώρες πριν την τραγωδία.

Tο χρονικό της τραγωδίας

Η άτυχη Μαρία βρισκόταν μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου στο μαγαζί-εστιατόριο, στο οποίο εργαζόταν, από όπου και αποχώρησε πολύ νωρίς το πρωί. Λίγο αργότερα, στις 9:30 η μητέρα της αντίκρισε την κόρη της απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού όπου διέμεναν. Τις φωνές της μητέρας άκουσαν γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια όμως ήταν αργά.

Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από την εργασία της για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμία ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα ήθελε να αυτοκτονήσει.

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας όχι μόνο δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά εξακολουθεί να παραμένει βάσιμο, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας. Σημειώνεται ότι η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS