ΑΧΕΠΑ: Από το Σάββατο θα ξαναρχίσει να δέχεται κρούσματα κορωνοϊού - Μετά τα 14 θετικά δείγματα σε εργαζομένους

ΑΧΕΠΑ: Από το Σάββατο θα ξαναρχίσει να δέχεται κρούσματα κορωνοϊού - Μετά τα 14 θετικά δείγματα σε εργαζομένους

Από το Σάββατο θα αρχίσει να δέχεται ξανά επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, λειτουργεί κανονικά η Α' Παθολογική Κλινική του ΑΧΕΠΑ, απλώς δεν δέχεται νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 λόγω της εμφάνισης 14 κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Οπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης η Α΄ Παθολογική Κλινική απολυμαίνεται και δεν δέχεται μόνο νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 μέχρι την Παρασκευή, ενώ εκτιμά πως θα αρχίσει να δέχεται κανονικά ασθενείς θετικούς στον κορωνοϊό από το προσεχές Σάββατο, που είναι ημέρα γενικής εφημερίας .

«Υπήρξε λάθος ερμηνεία της ανακοίνωσης σχετικά με τη λειτουργία της Α΄ Παθολογικής Κλινικής. Η Κλινική και η ΜΕΘ λειτουργούν κανονικά στο 100% και οι ασθενείς που νοσηλεύονταν εξακολουθούν να νοσηλεύονται. Δεν δέχεται μόνο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 για νοσηλεία, όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά», επισήμανε ο κ. Παντελιάδης.

Αγνωστο από πού κόλλησαν οι εργαζόμενοι στο ΑΧΕΠΑ
Οσον αφορά τους 14 εργαζόμενους που προσβλήθηκαν από Covid-19, ανέφερε ότι βρίσκονται σε καραντίνα και κανείς δεν γνωρίζει αποδεδειγμένα από πού κόλλησαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ