ΕΛΛΑΔΑ

Το «ευχαριστώ» της μητέρας της 9χρονης από τη Ρόδο

Την ευγνωμοσύνη στην στην Κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη «για την ανθρωπιά που επέδειξε» στο πρόβλημα της, εξέφρασε η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού, που πριν από λίγες ημέρες μέσα σε αρτοποιείο στη Ρόδο.

Η νεαρή μητέρα, η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια σε ξενοδοχεία, αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έμεινε άνεργη με συνέπεια να μην είναι σε θέση να εξασφαλίσει τα προς το ζην για την ίδια και την κόρη της, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τόσο όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της, καθώς και μέλη της Κυβέρνησης, για την ευαισθησία την οποία επέδειξαν στο πρόβλημα της οικογένειάς της».

Η βοήθεια του κόσμου απεριόριστη. Ένιωσα ότι μπορεί οι Έλληνες μεταξύ μας να τρωγόμαστε, αλλά σε μία τέτοια κατάσταση, γίναμε ενωμένοι, γίναμε μία γροθιά. Και δεν την περίμενα τόση αγάπη από τον κόσμο. Δεν την περίμενα, δήλωσε η νεαρή μητέρα του μικρού κοριτσιού.

Πριν από λίγες ημέρες η άνεργη μητέρα βρήκε δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία και μάλιστα με τηλεργασία, ετσι ώστε να μπορεί να εργάζεται από το σπίτι και να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της.

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Αγιοκατατάξεις Εθνοϊερομαρτύρων

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS