Δημοσίευμα σοκ "καίει" την Τζολί που αποδεικνύεται ότι έλεγε ψέμματα!

pitt tzolie

Μπορεί να πέρασαν αρκετές ημέρες από τη στιγμή που έσκασε η «βόμβα» του διαζυγίου των Μπραντζελίνα, αλλά όλο και νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.


Τα πράγματα ανατρέπονται σχετικά με όλα όσα είχε υποστηρίξει η ηθοποιός για την ημέρα της πτήσης στο ιδιωτικό αεροσκάφος.

Να υπενθυμίσουμε πως η Αντζελίνα είχε υποστηρίξει πως ο Μπραντ είχε βιαιοπραγήσει απέναντι στον Μάντοξ κάτι που όπως φαίνεται είναι ψέμα.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RadarOnline δεν υπάρχει ούτε μία απόδειξη, που να αποδεικνύει πως ο ηθοποιός επιτέθηκε σε κάποιο από τα παιδιά του κατά τη διάρκεια της πτήσης στο Minneapolis.

Το RadarOnline μάλιστα, έχει στην κατοχή του συγκλονιστικά αρχεία της πτήσης από το Κέντρο ελέγχου της περιοχής στις 14 Σεπτέμβρη, που αποκαλύπτουν πως δεν υπήρξε κανένα σημάδι ύποπτου περιστατικού κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Το εν λόγω site αναφέρει πως η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αμέσως μετά την προσγείωση, ζητώντας την πλήρη φυσική επιμέλεια, ενώ λίγο αργότερα βγήκε και η φήμη της φιλονικίας Μάντοξ-Πιτ στη διάρκεια της πτήσης.

Η συνέχεια γνωστή, στάλθηκε ειδικό άτομο για να ερευνήσει αν υπήρξε κακοποίηση και πριν από λίγες ημέρες αποδείχθηκε πως ο Mπραντ είναι αθώος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ