Νάνα Μούσχουρη στο Καλλιμάρμαρο -Τραγούδησε τους εθνικούς ύμνους Ελλάδας και Γαλλίας

Νάνα Μούσχουρη στο Καλλιμάρμαρο -Τραγούδησε τους εθνικούς ύμνους Ελλάδας και Γαλλίας

Μετά από το συναρπαστικό ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας για 11 ημέρες επί ελληνικού εδάφους κι αφού έτυχε παντού ενθουσιώδους υποδοχής, παραδόθηκε στην αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024».

Η Τελετή Παράδοσης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (26/04) στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τη Νάνα Μούσχουρη να έχει κεντρικό ρόλο, ενώ παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Νίκος Αλιάγας.

Οι Εθνικοί Ύμνοι της Ελλάδας και της Γαλλίας ερμηνεύθηκαν από τη Νάνα Μούσχουρη, συνοδεία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας και Χορωδίας της ΕΡΤ. Επίσης, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ ερμήνευσε το έργο του Δημήτρη Παπαδημητρίου «Ολυμπιόνικος του Πινδάρου». Τον ύμνο απέδωσε ο τενόρος Μπάμπης Βελισσάριος.

Τον Ολυμπιακό Ύμνο ερμήνευσε το φωνητικό σύνολο «CHORES» συνοδεία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ. Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση Χορωδίας, έχει αναλάβει η Μαρίνα Σάττι, ενώ τη Μουσική Διεύθυνση, ο Μιχάλης Οικονόμου.

Η Νάνα Μούσχουρη ερμηνεύει τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας:

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ