Στυλιανίδης: "Αριστερή ακυβερνησία ή αποτελεσματική Νέα Δημοκρατία"

stylianidis eyripidhs 3

Με μια μαζική συγκέντρωση στο Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία ο Βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός, Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, των Βουλευτών κ.κ. Σάββα Αναστασιάδη και Θεόδωρου Καράογλου και όλων των πολιτευτών της εκλογικής περιφέρειας της Β' Θεσσαλονίκης, του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Γ. Καραγιάννη και όλων των δημάρχων της περιοχής, του προέδρου της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας, δημάρχου κ. Λ. Κυρίζογλου, του Προέδρου του συντονιστικού Θεσσαλονίκης κ. Μ. Σαμαντζίδη, του προέδρου ΝΟΔΕ κ. Κ. Λάζου και των άλλων προέδρων ΝΟΔΕ, πλήθους κομματικών στελεχών και κόσμου.

Πριν την εκδήλωση προηγήθηκε συνάντηση με το Μητροπολίτη Λαγκαδά και επίσκεψη στο Δήμο της πόλης.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης παρουσίασε το διακύβευμα των εκλογών: "Αριστερή ακυβερνησία ή αποτελεσματική Νέα Δημοκρατία". Εξήγησε πως φτάσαμε στην κρίση και οριοθέτησε με οραματικό λόγο για την Ελλάδα της Ευρώπης το δρόμο και τον τρόπο εξόδου από την κρίση και προς το μέλλον.

Τόνισε ότι η ΝΔ σε αυτές τις εκλογές έχει μοναδική ευκαιρία να επιστρέψει στο μέλλον μέσα από την αξιακή πολιτική, που κάποτε εδραίωσε στην πολιτική ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, την πολιτική -όπως είπε χαρακτηριστικά- των 4Α:
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΞΙΟΣΥΝΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Η συγκίνησιακή ατμόσφαιρα, που δημιουργήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα ενέπνευσε τους παραβρισκόμενους και έδωσε δύναμη για την τελική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ