«Τον σκότωσα με μια πέτρα στο κεφάλι»: Πατροκτονία σοκ, δολοφόνησε τον πατέρα του καθ' οδόν από Λαμία προς Αρτα

«Τον σκότωσα με μια πέτρα στο κεφάλι»: Πατροκτονία σοκ, δολοφόνησε τον πατέρα του καθ' οδόν από Λαμία προς Αρτα

Το θρίλερ που εξελισσόταν εδώ και μια εβδομάδα στα βουνά της Φωκίδας έληξε χθες με τον εντοπισμό πατέρα και γιου και την αποκάλυψη της πατροκτονίας.

Ο 38χρονος και ο 65χρονος γυμναστής πατέρας του αγνοούνταν εδώ και μια εβδομάδα. Τα ίχνη τους είχαν χαθεί ενώ βρίσκονταν καθ' οδόν από Λαμία προς Αρτα. Ο 65χρονος είχε πάει να παραλάβει τον γιο του από το νοσοκομείο όπου εισήχθει μετά από τροχαίο και επέστρεφαν σπίτι τους στην Αρτα όταν τα ίχνη τους χάθηκαν.

Η σύζυγος και μητέρα των δύο δήλωσε την εξαφάνισή τους. Το τελευταίο στίγμα των κινητών τους εντοπίστηκε κάπου στη Φωκίδα και εκεί επικεντρώθηκαν οι όποιες έρευνες. Τελικά ένας βοσκός χθες εντόπισε τον 38χρονο μέσα στο μαντρί του και ενημέρωσε την ΕΛΑΣ.

Ο 38χρονος είχε βρει καταφύγιο στο μαντρί. Ηταν καλά στην υγεία του σε γενικές γραμμές αλλά σε κακή κατάσταση ψυχολογικά. Αναστατωμένος και κάπως αποπροσανατολισμένος ζητούσε φαγητό και νερό από τον βοσκό. Όταν τον ρώτησε τι γύρευε εκεί απάντησε ότι είχε πάει για ορειβασία.

Η ομολογία της πατροκτονίας

Με την έλευση της ΕΛΑΣ το μυστήριο λύθηκε. Ο 38χρονος ήταν ο ένας εκ των δύο αγνοούμενων ανδρών. Ο πατέρας του βρέθηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση σε δασικό δρόμο. Η σορός του ήταν σε εξαιρετικά κακή κατάσταση, είχε ακόμη και δαγκωματιές από άγρια ζώα. Διακρινόταν ωστόσο ένα χτύπημα στο κεφάλι. Στην ερώτηση που έκαναν οι αστυνομικοί στον 38χρονο αν γνωρίζει τι είναι αυτό το χτύπημα στο κεφάλι του πατέρα του, εκείνος ομολόγησε το έγκλημα.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

  • Αστυνομικός: Γιατί σκότωσες τον πατέρα σου;
  • Γιος: Γιατί θα με σκότωνε εκείνος
  • Αστυνομικός: Γιατί θα σε σκότωνε ο πατέρας σου;
  • Γιος: Γιατί έτσι… Θα με σκότωνε

Το έγκλημα προσδιορίζεται τουλάχιστον τρεις με τέσσερις ημέρες πριν.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρξε την Κυριακή μαρτυρία βοσκού για άνδρα σε αυτοκίνητο γεμάτο αίματα με την περιγραφεί να ταιριάζει στον 38χρονο.

Περισσότερες απαντήσεις θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση ενώ οι αστυνομικοί θα προσπθήσουν να ανασυνθέσουν το παζλ της διαδρομής που ακολούθησαν πατέρας και γιος για να μπορέσουν να διαπιστώσουν πώς και τι συνέβη. Υπήρχαν μαρτυρίες ότι οι καβγάδες μεταξύ πατέρα και γιου ήταν συχνοί αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να προκαλέσουν ανησυχία για εγκληματική ενέργεια. Ο 38χρονος φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ωστόσο ψυχολογικά προβλήματα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ