Αχαΐα: Θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό άνδρα σε ΙΧ στο Κουνουπέλι -Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα

Αχαΐα: Θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό άνδρα σε ΙΧ στο Κουνουπέλι -Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, τόσο του τμήματος Ασφαλείας της Δυτικής Αχαΐας, όσο και του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής, για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου ενός άνδρα, που βρέθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο, στην περιοχή του Κουνουπελίου.

Παράλληλα, αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία θα προσδιορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου του άνδρα.

Ο νεκρός, σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκε από πυροσβέστες κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δασική έκταση στην περιοχή Λουτρά Υρμίνης Κουνουπελίου, του δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, βρισκόταν σε θέση πρηνηδόν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, ενώ όσον αφορά τη διαδικασία ταυτοποίησης του νεκρού άνδρα, αναμένεται να ληφθούν δείγματα γενετικού υλικού. Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ