Βίντεο: Η στιγμή που YouTuber τρακάρει τη McLaren του, των 300.000 -Οργή στα σχόλια, οι κινήσεις που εξόργισαν

Βίντεο: Η στιγμή που YouTuber τρακάρει τη McLaren του, των 300.000 -Οργή στα σχόλια, οι κινήσεις που εξόργισαν

Ο YouTuber Jack Doherty τράκαρε τη McLaren των 300.000 δολαρίων, με τον συνοδηγό φίλο του να τραυματίζεται, και προκάλεσε οργή για τρεις λόγους.

Ο YouTuber οδηγούσε με το ένα χέρι υπό βροχή και κοίταζε το κινητό του, όταν τράκαρε

Ο 20χρονος έκανε live streaming στο Kick, οδηγούσε με το ένα χέρι και κοίταζε το τηλέφωνό του καθώς οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα μέσα σε καταρρακτώδη βροχή, πριν χάσει τον έλεγχο του supercar.

Η McLaren 570S γλίστρησε στον βρεγμένο αυτοκινητόδρομο στο Μαϊάμι, πριν πέσει πάνω στο μεταλλικό κιγκλίδωμα στην άκρη του δρόμου. Το καπό του αυτοκινήτου ξηλώθηκε, και καταστράφηκε ολόκληρο το μπροστινό μισό του.

Ο Jack κατάφερε να βγει χωρίς τραυματισμούς από το αυτοκίνητο, αλλά ο φίλος του, Michael David, ο οποίος καθόταν στη θέση του συνοδηγού, τραυματίστηκε. Αίμα έτρεχε στο πρόσωπό του και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο φίλος του είχε τραυματιστεί και τον έβαλε να τραβά βίντεο!

Όχι, όμως, πριν ο οδηγός τον βάλει να βιντεοσκοπήσει το κατεστραμμένο αυτοκίνητο!

Ο Jack έχει έκτοτε αποκλειστεί από την πλατφόρμα streaming Kick για παραβίαση των όρων ασφαλείας.

Κάποιοι πιστεύουν ότι ο αποκλεισμός του σχετίζεται με το γεγονός ότι τον είδαν να διαβάζει κάποια σχόλια στο live, ενώ οδηγούσε λίγα δευτερόλεπτα πριν από το ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη τη στιγμή παρακολουθούσαν το live πάνω από 185.000 άτομα.

Ενδιαφερόταν περισσότερο για τη ΜcLaren παρά για τον τραυματισμένο φίλο του

Τα σχόλια για τον YouTuber είναι πολλά, ενώ στα περισσότερα από αυτά τον ψέγουν για το γεγονός ότι φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για το αυτοκίνητό του παρά για τον τραυματισμένο φίλο του. Τον κατηγορούν, επίσης, για το γεγονός ότι έβαλε τον τραυματισμένο φίλο του να τραβάει βίντεο!

Πλάνα από το livestream δείχνουν τον Jack να δίνει την κάμερά του σε κάποιον που ήρθε να βοηθήσει για να τον βιντεοσκοπήσουν να βγαίνει από το παράθυρο του αυτοκινήτου μετά το ατύχημα, ενώ ο ίδιος σχολίαζε επανειλημμένα την κατάσταση της McLaren.

Εν τω μεταξύ, ο φίλος του ήταν γεμάτος αίματα και κρατούσε τον καρπό του που φαίνεται να τον είχε χτυπήσει, καθώς κάποιοι άλλοι τον παρηγορούσαν.

«Το πρόσωπο του φίλου σου αναβλύζει αίμα, αλλά φροντίζεις να μείνει να κινηματογραφεί από όλες τις οπτικές γωνίες… ωραία».

Ο Jack Doherty έχει 14,9 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.

Κάτω από το βίντεο που πόσταρε στο Twitter έχει προστεθεί η επισήμανση ότι το αρχικό βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία από τον Youtuber για να κρύψει πληροφορίες, ενώ σημειώνεται ότι φαίνεται να κοιτούσε το κινητό του όταν τράκαρε.

Άλλα βίντεο που κυκλοφορούν στο Χ:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ