Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ απέρριψε 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μιας ημέρας

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ απέρριψε 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μιας ημέρας

Δουλειά μιας μέρας που θα τον έκανε πλουσιότερο κατά 35 εκατομμύρια δολάρια απέρριψε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη στον Guardian.

Ο 60χρονος Αμερικανός ηθοποιός, με αφορμή την νέα ταινία του με τίτλο «The Tender Bar» που κυκλοφόρησε αυτόν τον μήνα, είπε ότι αρνήθηκε πρόταση 35 εκατομμυρίων δολαρίων για μια δουλειά που αφορούσε μια διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας στην οποία θα ήταν πρωταγωνιστής.

Ο Κλούνει όμως επέλεξε να την απορρίψει παρά την τεράστια αμοιβή και ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουτίν. «Συζητήσαμε με την Αμάλ και πήραμε την απόφαση ότι δεν αξίζει τον κόπο» είπε και εξήγησε ότι η διαφήμιση σχετιζόταν με χώρα που ναι μεν είναι σύμμαχος των ΗΠΑ αλλά είναι «υπό αμφισβήτηση πολλές φορές», χωρίς να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες.

Όσο για την οικογενειακή του ζωή με την σύζυγό του με την οποία το 2017 απέκτησαν δύο παιδιά σημειώσει πως είναι φυσιολογική. Μιλώντας για τη φροντίδα των παιδιών, είπε ότι έχουν μόνο μια νταντά «τέσσερις ημέρες την εβδομάδα», καθώς «είναι σημαντικό για την Αμάλ να συμμετέχει ενεργά στην ανατροφή των παιδιών». «Και κατά τη διάρκεια του lockdown ήμασταν μόνο εμείς για έναν ολόκληρο χρόνο! Ένιωσα σαν τη μητέρα μου το 1964 - να πλένω πιάτα και να βάζω έξι πλυντήρια τη μέρα» είπε.

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στο γεγονός ότι το ζεύγος Κλούνει ήταν προσκεκλημένο το 2018 στο γάμο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ τον Μάιο του 2018 έχοντας μάλιστα θέσεις VIP στην γαμήλια τελετή στο Windsor.

Σε ότι αφορά τη νέα του ταινία στην οποία έχει συμπρωταγωνιστές του τον Μπεν Άφλεκ και τον Τάι Σέρινταν, το «The Tender Bar» διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του JR Moehringer το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού που αναζητά πατρικές φιγούρες σε ένα μπαρ που διευθύνει ο θείος του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS