Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έγινε γείτονας του Τζορτζ Λούκας -Αγόρασε μια ονειρεμένη αγροικία του 18ου αιώνα στην Προβηγκία της Γαλλίας

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έγινε γείτονας του Τζορτζ Λούκας -Αγόρασε μια ονειρεμένη αγροικία του 18ου αιώνα στην Προβηγκία της Γαλλίας

Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ αγόρασε ένα κτήμα στην Προβηγκία, το Ντομέν ντι Καναντέλ στην περιοχή Μπρινιόλ, επιβεβαίωσε ο δήμαρχος αυτής της κοινότητας.

Το κτήμα περιλαμβάνει μια αγροικία του 18ου αιώνα, μια λιμνούλα, πισίνα και αμπελώνες, στην καρδιά μιας έκτασης 1.700 στρεμμάτων.

«Ελπίζω να τον γνωρίσω», είχε δηλώσει ο δήμαρχος Ντιντιέ Μπρεμόν πριν από μερικές ημέρες, όταν ακόμη δεν είχε οριστικοποιηθεί η πώληση. Όμως «δεν θα αλλάξω τις συνήθειές μου στον καφέ», αστειεύτηκε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο δήμος αγοράζει διαφορετική μάρκα από εκείνη που διαφημίζει ο ηθοποιός. Δεν έχει διευκρινιστεί ποιο ήταν το τίμημα της αγοραπωλησίας.

 

Γείτονας με τον «πατέρα» του Star Wars ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Στην περιφέρεια Βαρ, όπου βρίσκεται ο αμπελώνας του, ο Τζόρτζ Κλούνεϊ θα έχει για γείτονα τον σκηνοθέτη και παραγωγό Τζορτζ Λούκας, τον ιδιοκτήτη του Σατό Μαργκουί, ο οποίος σχεδιάζει να ανοίξει εκεί ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Θα απέχει επίσης μισή ώρα με το αυτοκίνητο από το Μιραβάλ α Κοράν, όπου το πρώην ζεύγος Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Μπιτ διαθέτει από το 2008 ένα μεγάλο κτήμα με αμπελώνα 500 στρεμμάτων.

Το Ντομέν ντι Καναντέλ ανήκε σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Αυστραλών που κατοικούν μόνιμα στο Μονακό και προσπαθούσαν να το πουλήσουν εδώ και μερικά χρόνια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS