Φωτογραφία: Twitter/Allure/Zoey Grossman

Η Τζένιφερ Άνιστον στην πιο γυμνή της φωτογράφιση πιο ειλικρινής από ποτέ -«Έκανα τα πάντα για να αποκτήσω παιδί»

Μια άκρως αποκαλυπτική – τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά – συνέντευξη έδωσε η Τζένιφερ Άνιστον, ποζάροντας με άκρως τολμηρά κομμάτια και μιλώντας για τον πικρό αγώνα της να γίνει μητέρα.

Η 53χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Allure» πως λυπάται πολύ που δεν κατέψυξε τα ωάριά της όταν ήταν νεότερη, αποκαλύπτοντας ότι «έδωσε τα πάντα» στη μάχη της για την υπογονιμότητα, συμπεριλαμβανομένης της εξωσωματικής αλλά και της «κατανάλωσης κινέζικου τσαγιού» σε μια απελπισμένη προσπάθεια να συλλάβει. 

Επίσης, απορρίπτει τις φήμες πως οι δύο πρώην σύζυγοί της την χώρισαν επειδή «δεν τους έκανε παιδί», σημειώνοντας πως όλα αυτά που ακούγονταν έκαναν τη μάχη της με την υπογονιμότητα ακόμα πιο δύσκολη.

«Έκανα εξωσωματικές, έπινα κινέζικο τσάι»

«Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα, ο δρόμος για την απόκτηση παιδιού» είπε για το ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης, το οποίο, όπως σημειώνει το περιοδικό, έγινε «πριν από αρκετά χρόνια». «Όλα αυτά τα χρόνια και τα χρόνια των εικασιών… Ήταν πραγματικά δύσκολο. Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικο τσάι, ό,τι θέλετε. Έκανα τα πάντα» τόνισε η Τζένιφερ Άνιστον.

jennifer aniston kokkino forema

«Θα έδινα τα πάντα αν κάποιος μου έλεγε να καταψύξω τα ωάριά μου»

Πρόσθεσε επίσης πως θα ήθελε κάποιος να της είχε πει να καταψύξει τα ωάριά της όταν ήταν νεότερη, προσθέτοντας ότι πλέον έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δε θα μπορέσει ποτέ να συλλάβει παιδιά. «Θα έδινα τα πάντα αν κάποιος μου έλεγε: ‘Κατάψυξε τα ωάριά σου. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου’. Απλά δεν το σκέφτεσαι. Έτσι, εδώ είμαι σήμερα. Το πλοίο έχει σαλπάρει» είπε.

Η Τζένιφερ Άνιστον – η οποία επί 10 χρόνια πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια» - παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ συγκεντρωμένη στην καριέρα της για να σκεφτεί το γεγονός ότι ο μελλοντικός της εαυτός μπορεί να μέρα να θελήσει να νοικοκυρευτεί και να κάνει παιδιά, παρόλο που βρισκόταν συνεχώς αντιμέτωπη με δημοσιεύματα που αναρωτιόνταν γιατί δεν έμεινε έγκυος κατά τη διάρκεια του πενταετούς γάμου της με τον Μπραντ Πιτ.

«Με ενδιέφερε μόνο η καριέρα μου. Και Θεός φυλάξει μια γυναίκα που είναι επιτυχημένη και δεν έχει παιδί» είπε. «Και ο λόγος που με άφησε ο σύζυγός μου, που χωρίσαμε και πήραμε διαζύγιο, ήταν επειδή δεν του έκανα παιδί. Ήταν απόλυτο ψέμα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω σε αυτό το σημείο».

Ακολούθησε ο γάμος της με τον Τζάστιν Θέροου, όπου και πάλι όταν χώρισαν το 2017, τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι μέρος του λόγου που χώρισαν ήταν η αδυναμία της να κάνει παιδιά.

Στην συνέντευξή της στο περιοδικό Allure όμως, η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχεται ότι έχει συμβιβαστεί πλέον με το γεγονός ότι δε θα αποκτήσει παιδιά, σημειώνοντας ότι στην πραγματικότητα νιώθει κάποια «ανακούφιση» από το γεγονός ότι η πιθανότητα των παιδιών δεν πλανάται πλέον στον αέρα ως ένα ατελείωτο «ίσως».

Πράγματι, μεγαλώνοντας έχει αποκτήσει πλέον αυτοπεποίθηση, δηλώνοντας πως δεν νοιάζεται για το τι σκέφτονται ή λένε οι άνθρωποι γι’ αυτήν, χάρη σε όσα πέρασε στην ηλικία των 30 και των 40. «Θα έλεγα ότι όταν ήμουν περίπου στα 40 μου, πέρασα πολύ δύσκολα και εάν δεν τα περνούσα αυτά, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτή που είμαι σήμερα» εξήγησε. «Γι’ αυτό έχω τόση ευγνωμοσύνη σε όλες αυτές τις μαλ@@@. Διαφορετικά θα ήμουν ακόμη ένα άτομο τόσο φοβιασμένο, τόσο αγχωμένο, τόσο αβέβαιο για το ποια είμαι. Και τώρα, δεν με νοιάζει».

jennifer aniston plati kamera gimni

Ετοιμάζεται για τη βιογραφία της η Τζένιφερ Άνιστον

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Τζένιφερ Άνιστον άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί κάποια μέρα να γράψει ένα βιβλίο για τους μακροχρόνιους αγώνες της για την υπογονιμότητα – κάτι που επέλεξε να κρατήσει κρυφό από τον κόσμο για χρόνια από την ανάγκη να «προστατεύσει» τον εαυτό της και την ιστορία της.

«Θα γράψω ένα βιβλίο μια μέρα» είπε. «Θα σταματήσω να λέω ‘δεν μπορώ να γράψω’. Πέρασα τόσα πολλά χρόνια προστατεύοντας την ιστορία μου για την εξωσωματική γονιμοποίηση. Προστατεύω όλα αυτά τα κομμάτια επειδή νιώθω ότι είναι τόσο λίγα αυτά που μπορώ να κρατήσω για τον εαυτό μου. Αλλά πλέον νιώθω σαν να βγαίνω από τη χειμερία νάρκη. Δεν έχω τίποτα να κρύψω».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ