Ξενοδόχος στη Σαντορίνη ο Ντε Νίρο: Ο οσκαρικός ηθοποιός, οι μπίζνες εκατομμυρίων και τα σχέδια επέκτασης

Ξενοδόχος στη Σαντορίνη ο Ντε Νίρο: Ο οσκαρικός ηθοποιός, οι μπίζνες εκατομμυρίων και τα σχέδια επέκτασης

Ο οσκαρικός ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο, που έγραψε ιστορία με τις ερμηνείες του σε ταινίες όπως «Ο Νονός», «ο Ταξιτζής» και «ο Ελαφοκυνηγός», πέρα από σπουδαίος πρωταγωνιστής, είναι και δραστήριος επιχειρηματίας στο χώρο της φιλοξενίας και της εστίασης.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είναι συνιδρυτής του πρώτου εστιατορίου Nobu και συνιδιοκτήτης 50 εστιατορίων και άνω των 13 πολυτελών ξενοδοχείων σε πέντε ηπείρους, ένα από τα οποία βρίσκεται στη χώρα μας. Το ξενοδοχείο του Ντε Νίρο στη Σαντορίνη διαθέτει 25 δωμάτια, εκ των οποίων πέντε βίλες και πέντε σουίτες. Στους χώρους του λειτουργεί και το πρώτο εστιατόριο Nobu στην Ελλάδα με θέα το περίφημο ηλιοβασίλεμα του νησιού. Επικεφαλής του εστιατορίου είναι ο σεφ Ρικάρντο Μαρίν, απόφοιτος του «Cordon Bleu Madrid», παρουσιάζοντας κλασικά πιάτα της αλυσίδας με πινελιές παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Στους επισκέπτες προσφέρονται θεραπείες spa στο δωμάτιο, ώστε να έχουν πλήρη ιδιωτικότητα, ενώ τους παρέχεται και η δυνατότητα να αξιοποιήσουν το γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

Εάν κάποιος επιθυμεί να το επισκεφθεί, μπορεί να αποκτήσει το ημερήσιο πάσο «Nobu Daycation», το οποίο προσφέρει πρόσβαση στις υδάτινες εγκαταστάσεις της μονάδας, καθώς και σε υπηρεσίες διασκέδασης και εστίασης. Η αλυσίδα Nobu Hospitality έχει προγραμματίσει την επέκτασή της με νέα ξενοδοχεία στο Σαν Σεμπαστιάν, τη Μαδρίτη, το Ορλάντο και την Πούντα Κάνα στην Καραϊβική. Οι τιμές στα δωμάτια του ξενοδοχείου Nobu στη Σαντορίνη ξεκινούν από τα 980 ευρώ ανά διανυκτέρευση. To lifestyle brand ξενοδοχείων Nobu Hospitality ιδρύθηκε από το γνωστό σεφ Νόμπου Ματσουχίσα, το διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ Ρόμπερτ ντε Νίρο και τον παραγωγό ταινιών Μέιρ Τέπερ.

Tο Nobu Hotel and Restaurant Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης. Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο που άνοιξε η γνωστή αλυσίδα στη χώρα μας και ένα από τα πολλά πρότζεκτ που έχει σε εξέλιξη στην Ευρώπη. Απέχει μόλις δέκα λεπτά οδικώς από την παραθαλάσσια Οία και είκοσι από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης. Βρίσκεται σε καλή τοποθεσία, κατά μήκος του φημισμένου πεζοπορικού μονοπατιού που εκτείνεται μεταξύ της Οίας και των Φηρών, της κοσμοπολίτικης πρωτεύουσας του νησιού.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ