Κερατσίνι: Χειροβομβίδες, περίστροφο και γκλοπ περιείχε η τσάντα που πέταξαν οι αναβάτες μηχανής – Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης της

Κερατσίνι: Χειροβομβίδες, περίστροφο και γκλοπ περιείχε η τσάντα που πέταξαν οι αναβάτες μηχανής – Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης της

Συνολικά 4 χειροβομβίδες, 1 πτυσσόμενο γκλοπ και 1 περίστροφο με 5 φυσίγγια εντοπίστηκαν μέσα στην τσάντα, που πέταξαν οι δυο αναβάτες της μηχανής, κατά την διάρκεια καταδίωξης που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (31/08), στο Κερατσίνι.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10:00 το πρωί, όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα για έλεγχο στους δύο αναβάτες της μηχανής, ωστόσο εκείνοι δεν σταμάτησαν, και κατά την διάρκεια της καταδίωξης, πέταξαν μία τσάντα που περιείχε 4 χειροβομβίδες, 1 πτυσσόμενο γκλοπ και 1 περίστροφο, στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Αναπαύσεως.

Στην περιοχή έσπευσαν άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και το σημείο έχει αποκλειστεί.

Γνωστός στις Αρχές ο οδηγός της μηχανής

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, και οι 2 δράστες φορούσαν κράνος, ενώ μέσα στην τσάντα υπήρχε και η ταυτότητα ενός εκ των δύο αναβατών της μοτοσικλέτας. Πρόκειται για έναν 27χρονο, γνωστό στις Αρχές, καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για σωματικές βλάβες, ενώ τελευταία φορά είχε απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. στις αρχές του χρόνου για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο δράστης φέρεται να επιχειρούσε να ενταχθεί σε κάποια ομάδα στον χώρο της νύχτας.

Σημειώνεται πως η μηχανή δεν είχε πινακίδα, ωστόσο, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πιθανότατα ανήκει στον 27χρονο, καθώς έχει στην κατοχή του μία ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι Αρχές εκτιμούν πως οι δύο άνδρες δεν σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν κάποια επίθεση. Θεωρούν πως το πιθανότερο σενάριο είναι είτε να μετέφεραν τον οπλισμό σε κάποιο σημείο για να τον κρύψουν, είτε θα έδιναν τις χειροβομβίδες και το όπλο σε κάποιο άλλο άτομο.

Η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ