TV Queen: Η μεγάλη νικήτρια και η ατάκα της Μαλέσκου πριν το κλείσιμο -«Ένα ταξίδι που δεν χορτάσαμε»

TV Queen: Η μεγάλη νικήτρια και η ατάκα της Μαλέσκου πριν το κλείσιμο -«Ένα ταξίδι που δεν χορτάσαμε»

Πρόωρη αυλαία για το TV Queen το βράδυ της Κυριακής, με την Ιωάννα Μαλέσκου να ανακοινώνει τη μεγάλη νικήτρια και να αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό κάνοντας λόγο για «ένα ταξίδι που δεν χορτάσαμε και τόσο».

Η βραδιά ξεκίνησε με 9 διαγωνιζόμενες να διεκδικούν τον τίτλο της TV Queen, και περίπου στα μισά του επεισοδίου, η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε τις τέσσερις που θα περνούσαν στην τελική φάση.

Η Κατερίνα, η Αγάπη, η Καλομοίρα και η Μαριαλένα πέρασαν στον τελικό, με τις τηλεφωνικές γραμμές να παραμένουν ανοιχτές για το τηλεοπτικό κοινό, μέχρι λίγο πριν τη μία, οπότε και η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε το κλείσιμό τους.

TV Queen: Η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοινώνει τη νικήτρια και αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό

Η ώρα για την ανακοίνωση της νικήτριας έφτασε, με την Ιωάννα Μαλέσκου να καλεί στο πλευρό της τις δύο, πλέον, φιναλίστ, Μαριαλένα Βούλγαρη και Κατερίνα Νάκου, και αμέσως μετά να ανακοινώνει πως «Η μεγάλη νικήτρια, η TV Queen που κερδίσει το μεγάλο έπαθλο είναι η Κατερίνα».

Η 27χρονη διατροφολόγος ξεκίνησε να πανηγυρίζει στο άκουσμα της νίκης της, ενώ οι καθηγητές της έσπευσαν να τη συγχαρούν.

Λίγο αργότερα, η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας: «Θα αποχαιρετήσουμε και εσάς γιατί απόψε ολοκληρώθηκε αυτό το ταξίδι του TV Queen. Αυτό το ταξίδι που δεν χορτάσαμε και τόσο, αλλά... Να σας πω και κάτι; Έτσι είναι, πάντα κάτι να μένει».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ