Στέλιος Ρόκκος: Η αποκάλυψη για τα οικονομικά προβλήματα και τη σχέση με τη Λελέ Γκόφα

Στέλιος Ρόκκος: Η αποκάλυψη για τα οικονομικά προβλήματα και τη σχέση με τη Λελέ Γκόφα

Ο Στέλιος Ρόκκος το βράδυ της Τρίτης 28/05/2024 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον «ταξιδιάρικο» τρόπο ζωής, για τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα, αλλά και για τον λόγο που επιλέγει να κρατάει απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στέλιος Ρόκκος: Έχουμε πάρει μια μηχανή και γυρνάμε όλον τον κόσμο

«Μας την έχει δώσει με τη Λελέ και έχουμε πάρει μια μηχανή και γυρνάμε όλον τον κόσμο. Έχει συζητήσει να κάνουμε ταξιδιωτική εκπομπή μαζί με τη Λελέ, αλλά όχι τόσο σοβαρά όσο θα ήθελα. Θα με εξιτάρει από το στιγμή που δεν χάσω το ταξίδι. Το δεύτερο που ακόμα φρενάρει είναι ότι στέκονται σε εμένα και όχι στην ιδέα. Όταν νιώσω ότι αυτό το πράγμα έχει βρεθεί η κατάλληλη παρέα που πιστεύει σε αυτό θα το κάνω», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος.

Η Λελέ είναι πολύ σημαντική για εμένα

«Με τη Λελέ είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι πολύ σημαντική για εμένα και αυτό το κέρδισε με τον χρόνο. Αυτό που βιώνω εγώ το βιώνει κι εκείνη, κάποια πράγματα που εγώ δεν μπορώ να διαπραγματευτώ», τόνισε ο τραγουδιστής.

Εξαφανίστηκα συνειδητά για 6 χρόνια το 2002

Σχετικά με την απόφασή του να κάνει ένα βήμα πίσω από την καριέρα του το 2002 και να παραμείνει εκτός για έξι χρόνια, ο Στέλιος Ρόκκος εξήγησε: «Εξαφανίστηκα συνειδητά για 6 χρόνια το 2002. Και τώρα έχω εξαφανιστεί γιατί έχω την ανάγκη να κάνω άλλα πράγματα. Για να είσαι στην πρώτη γραμμή πρέπει να είσαι πρωταθλητής, να είσαι ταγμένος. Μόνο αυτή η λέξη με βγάζει από το παιχνίδι. Αν κάτι το αφήνεις σε αφήνει κι αυτό και μετά θέλει τεράστιο αγώνα. Εγώ ύστερα από τόσα χρόνια δεν θέλω τόσο αγώνα. Έχω πάρα πολλά τραγούδια, το κάνω εκ του ασφαλούς πια. Τότε που το έκανα, ήθελε πολύ ρίσκο», ανέφερε στη συνέχεια ο Στέλιος Ρόκκος.

Το πρόβλημα ήταν οικονομικό, ζορίστηκα πάρα πολύ

«Δεν μετάνιωσα για τα χρόνια που έμεινα εκτός δουλειάς, πέρασα καταπληκτικά. Το πρόβλημα ήταν οικονομικό, ζορίστηκα πάρα πολύ. Ενώ θα μπορούσα να έχω πολλά λεφτά, εγώ δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, είπα “θα πάω να γουστάρω”. Σπίτι μου έχουν έρθει πολύ πλούσιοι άνθρωποι και όλοι έχουν παραδεχτεί ότι είμαι ο πιο πλούσιος από όλους», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Στέλιος Ρόκκος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ