Η Σκάρλετ Γιόχανσον έκανε μήνυση στην Disney -Με αυτό που κάνετε, χάνω 50 εκατ. δολάρια, λέει η ηθοποιός

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έκανε μήνυση στην Disney -Με αυτό που κάνετε, χάνω 50 εκατ. δολάρια, λέει η ηθοποιός

Mήνυση κατά της Disney υπέβαλε η Σκάρλετ Γιόχανσον, υποστηρίζοντας ότι η ταυτόχρονη προβολή της τελευταίας ταινίας της, Black Widow, στους κινηματογράφους και η κυκλοφορία της μέσω streaming παραβιάζει τους όρους του συμβολαίου της.

Στην αγωγή που κατέθεσε χθες στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες εναντίον της Disney, η διάσημη 36χρονη σταρ του Χόλιγουντ, που ετοιμάζεται να φέρει σύντομα στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, σημειώνει ότι η Marvel Entertainment της Disney με την κυκλοφορία της «Μαύρης Χήρας» και στο Disney+, ταυτόχρονα με την κινηματογραφική πρεμιέρα, παραβίασε το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει και το οποίο εγγυόταν αποκλειστική προβολή στις σκοτεινές αίθουσες, ενώ αναφέρει ότι η αμοιβή της βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στο πώς θα τα πήγαινε το φιλμ στο box-office.

Μάλιστα, πηγές κοντά στη διάσημη ηθοποιό υπολογίζουν ότι η ίδια έχασε περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια, αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα.

«Η Disney σκόπιμα προχώρησε σε παραβίαση της συμφωνίας με τη Marvel, αναίτια, και εμποδίζοντας την κυρία Γιόχανσον να απολαύσει τα πλήρη οφέλη του deal της με τη Marvel», σημειώνεται στην αγωγή.

Η «Black Widow» ξεκίνησε δυναμικά, με έσοδα 80 εκατομμυρίων δολαρίων από τις εισπράξεις στις ΗΠΑ, αλλά την επόμενη εβδομάδα κατέγραψε τη δεύτερη σημαντικότερη πτώση (67%) σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη ταινία της Marvel Cinematic Universe, κάτι που η αμερικανική Εθνική Ένωση Ιδιοκτητών Κινηματογράφων απέδωσε στην ταυτόχρονη προβολή της ταινίας στο Disney+.

Από την πλευρά της, η Disney απάντησε στη Σκάρλετ Γιόχανσον με μια αιχμηρή ανακοίνωση: «H αγωγή αυτή δεν έχει καμία αξία. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θλιβερή μήνυση, καθώς αγνοούνται άκαρδα οι φρικτές, παρατεταμένες παγκόσμιες επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS