Γιατί ήταν κόλαση για τον Ματ Ντέιμον να φιλήσει την Σκάρλετ Γιόχανσον – Τι αποκάλυψε

Γιατί ήταν κόλαση για τον Ματ Ντέιμον να φιλήσει την Σκάρλετ Γιόχανσον – Τι αποκάλυψε

Την εμπειρία του από το φιλί με την Σκάρλετ Γιόχανσον περιέγραψε ο Ματ Ντέιμον, ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν ήταν και τόσο ευχάριστη όσο την περίμενε.

Ο 52χρονος ηθοποιός πρωταγωνίστησε το 2011 στην κωμική ταινία «We Bought A Zoo» με την Σκάρλετ Γιόχανσον, με θέμα έναν άνδρα που αγοράζει έναν ερειπωμένο ζωολογικό κήπο μετά το θάνατο της γυναίκας του.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της εμφάνισής στο LadBible μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του στην τελευταία ταινία του «Οπενχάιμερ» κάποια στιγμή πήραν μέρος σε ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να πουν εάν συμφωνούν ή διαφωνούν με μιας δήλωση. Κάποια στιγμή λοιπόν τέθηκε το εξής θέμα «Πρέπει να λες σε κάποιον ένα έχει κακή αναπνοή».

matt damon oppenheimer 0.jpg

Ο Ματ Ντέιμον στην τελευταία του ταινία με τίτλο «Οπενχάιμερ»

Όταν ο Ματ Ντέιμον φίλησε την Σκάρλετ Γιόχανσον - Γιατί ήταν «κόλαση»
Και οι δύο ηθοποιοί συμφώνησαν με την δήλωση αυτή και αποκάλυψαν ότι αντί να πουν σε κάποιον ότι έχει κακή αναπνοή, θα τον ρωτούσαν εάν θέλει τσίχλα.
Μάλιστα, ο Ματ Ντέιμον θέλησε να διηγηθεί τη δική του εμπειρία με το φιλί που έδωσε στην Σκάρλετ Γιόχανσον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του 2011, αστειευόμενος ότι ήταν «κόλαση» να πρέπει να τη φιλήσει. «Μπορείτε να φανταστείτε πόσο φρικτό ήταν αυτό για μένα;» είπε.

«Πήγαμε για φαγητό και εκείνη κι εγώ νομίζαμε ότι είχαμε τελειώσει με το γύρισμα. Έφαγε ένα σάντουιτς με κρεμμύδι για μεσημεριανό. Όταν γυρίσαμε, ο Κάμερον Κρόου είχε στήσει την κάμερα και ήθελε να τραβήξουμε ένα κοντινό πλάνο του φιλιού με την Σκάρλετ να λέει: ‘Ω σκατά, κυριολεκτικά μόλις έφαγα ένα σάντουιτς με κρεμμύδι!’».

Ο Ματ Ντέιμον πρόσθεσε πως συνέχισε να κοροϊδεύει την Σκάρλετ Γιόχανσον επειδή η αναπνοή της μύριζε κρεμμύδι για το υπόλοιπο της σκηνής.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ