Πέθανε η τραγουδίστρια Μαριαλένα Οικονομίδου στα 67 της χρόνια

Πέθανε η τραγουδίστρια Μαριαλένα Οικονομίδου στα 67 της χρόνια

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας Μαριαλένας Οικονομίδου, στα 67 της χρόνια, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας, και κόρης του σεναριογράφου Γιώργου Οικονομίδη, έγινε γνωστή μέσω των social media, με ανάρτηση του δημοσιογράφου, Αντώνη Μποσκοΐτη, αλλά και του Σπύρου Μπιμπίλα.

«Αποχαιρετούμε τη Μαριαλένα Οικονομίδου, την κόρη του Γιώργου Οικονομίδη. Έφυγε πριν λίγη ώρα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν με προχωρημένο καρκίνο. Εδώ και τρία χρόνια δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Λυπάμαι πολύ. Ήταν νέα γυναίκα και ιδιαίτερα δημιουργική. Ετών 67. Το πρωί θα αναρτήσω τη μεγάλη συνέντευξη που μου είχε δώσει το Φεβρουάριο του 2020, απ' όπου και οι photos της Αγγελική Παπαϊωάννου. Θερμά συλλυπητήρια στα δύο της παιδιά και τις οικογένειες τους», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Αντώνης Μποσκοΐτης.

Μαριαλένα Οικονομίδου: Το «αντίο» του Σπύρου Μπιμπίλα στην τραγουδίστρια

Μία μία μακροσκελή ανάρτηση αποχαιρέτησε τη Μαριαλένα Οικονομίδου και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αντίο αγαπημένη μου φίλη... Αγαπημένη ταλαντούχα που τα τραγούδια σου με μάγευαν.. Αχχχ.. για που τραβάς Μανώλη.... αυτό το υπέροχο τραγούδι σου με έμαθες να το τραγουδώ με τόσο πόνο όπως το τραγούδησε και η γιαγιά σου η αξέχαστη Νίτσα Τσαγανέα που λάτρευες... Γιατί ταλαιπωρήθηκες τόσο μετά τον πρόσφατο θάνατο του αδελφού σου..;; Γιατί ευγενική ψυχή στεναχωριόσουν κάθε φορά που κάποιος κακολογούσε τον αείμνηστο μπαμπά σου Γιώργο Οικονομίδη ή τον δεύτερο παππού σου Τσαγανέα.;;;.. Σ’ ευχαριστώ που με έβαλες στον χώρο του τραγουδιού με τόση αγάπη.. Ήσουν ένα εύθραυστο και τρυφερό πλάσμα... Μαζί με το ΤΑΣΕΗ που κάναμε τόσες συναυλίες γινόσουν ευτυχισμένη...Ευτύχησες ευτυχώς να δεις πρόσφατα 4 εγγονάκια από τα 2 υπέροχα παιδιά σου τους αγαπημένους μου Λιάνα κ Γιώργο... Κουράγιο παιδιά και συ Ντόρις, αγαπημένη της φίλη που την πρόσεχες με αγάπη. Κουράγιο... Δεν θα σε ξεχάσουμε Μαριαλένα μου....Έφυγες πριν μια ώρα κ δυστυχώς μάθαμε καθυστερημένα πριν από λίγο και για τον θάνατο ενός παλιού καλού τυπίστα ηθοποιού που συνέβη στις 6 του μήνα. Του 84χρονου Μάκη Πειθή... Καλό ταξίδι και στους 2 σας...», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ