Ολίβια Νιούτον Τζον: Αύξηση στις αναπαραγωγές τραγουδιών και βίντεο μετά τον θάνατό της

Ολίβια Νιούτον Τζον: Αύξηση στις αναπαραγωγές τραγουδιών και βίντεο μετά τον θάνατό της

Μερικές μέρες μετά τον θάνατό της σε ηλικία 73 ετών, οι κατά παραγγελία αναπαραγωγές τραγουδιών και μουσικών βίντεο της Ολίβια Νιούτον Τζόν έφτασαν τις 11,267,494 για την εβδομάδα που τελειώνει στις 11 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σχετικών μετρήσεων Luminate Data στον ιστότοπο Variety.

Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση κατά 614% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Η εξέλιξη αυτή υπήρξε ιδιαίτερα εντυπωσιακή, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο θάνατος της δημοφιλούς καλλιτέχνιδος ανακοινώθηκε στις 8 Αυγούστου, με τα νούμερα να αφορούν μόνο σε τέσσερις μέρες αυτής της αυξητικής πορείας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Νιούτον Τζον είχε 1,577,978 αναπαραγωγές της μουσικής της, κάτι που από μόνο του αποτελεί έναν μεγάλο αριθμό για κάποια που κυριαρχούσε στα αμερικανικά μουσικά τσαρτ στην αρχή της δεκαετίας του 1980.

Η μετάδοση της μουσικής της γνώρισε μια μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση κατά 1481% από τη μια εβδομάδα στην άλλη. Ο αριθμός αυτών που άκουσαν τη μουσική της την εβδομάδα που τελείωσε στις 4 Αυγούστου, έφτασε μόλις τους 382,500. Την εβδομάδα όμως που ξεκίνησε τρεις μέρες πριν τον θάνατό της, ο αριθμός αυτός ανέβηκε στους 6,048,300.

Αν και οι πωλήσεις των άλμπουμ υπολείπονται αρκετά την εποχή του streaming, η αύξησή τους υπήρξε η μεγαλύτερη από όλες (2135%) με 5,836 αντίτυπα για την τελευταία εβδομάδα, σε αντίθεση με μόνο 241 της προηγούμενης.

Όσον αφορά το σάουντρακ της κινηματογραφικής μεταφοράς του μιούζικαλ «Grease», οι συνολικές αναμεταδόσεις του αυξήθηκαν «μόνο» κατά 231%, και αυτό γιατί σε πολλούς άρεσε να παρακολουθούν το «Grease» από τότε που κυκλοφόρησε.
Για την εβδομάδα που τελείωσε στις 11 Αυγούστου, τα τραγούδια του «Grease» είχαν 8,418,675 streams, σύμφωνα με την Luminate, από τις 2,540,498 αναμεταδόσεις της προηγούμενης εβδομάδας. Οι πωλήσεις των άλμπουμ αυξήθηκαν κατά 1339%, αν και όπως αναφέρθηκε, οι αγορές ολόκληρου του σάουντρακ αντιπροσωπεύουν ένα μικρό μέρος της πίτας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ