Θυμάστε τα μαγιό στις ελληνικές ταινίες; Δείτε τα όλα σε ένα επικό βίντεο!

Θυμάστε τα μαγιό στις ελληνικές ταινίες; Δείτε τα όλα σε ένα επικό βίντεο!

Ένα δροσερό βίντεο, με σκηνές από αγαπημένες ταινίες της «χρυσής εποχής» του ελληνικού κινηματογράφου, όπου οι δημοφιλείς πρωταγωνιστές καταγράφονται με τα μαγιό τους, σε διάφορες καλοκαιρινές «περιπέτειες», δημοσίευσε στο Instagram η Φίνος Φιλμ.

Η γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και συγκέντρωσε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές από μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές να ποζάρουν με τα μαγιό τους, σε ένα ταξίδι στον χρόνο και τη μόδα της εποχής.

Τα μαγιό που φόρεσαν οι δημοφιλέστεροι ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου

Στο βίντεο όπου βλέπουμε σχεδόν όλους τους αγαπημένους ηθοποιούς της «χρυσής εποχής» του ελληνικού κινηματογράφου, μεταξύ αυτών οι Κώστας Βουτσάς, Ρένα Βλαχοπούλου, Έλενα Ναθαναήλ, Μάρθα Καραγιάννη, Τζένη Καρέζη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ντίνος Ηλιόπουλος, κ.ά..

«”Ωραίο μαγιό. Από πού το αγοράσατε;” ρωτάει ο Κώστας Βουτσάς την Έλενα Ναθαναήλ. Μέχρι να κάνετε την επόμενη βουτιά στη θάλασσα, απολαύστε τους αγαπημένους σας ηθοποιούς με μαγιό σε σκηνές από τις ταινίες “Κάτι να Καίει”, “Μερικοί το Προτιμούν Κρύο”, “Νύχτα Γάμου”, “Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ”, “Το Ανθρωπάκι”, “Η Βίλλα των Οργίων”, “Κορίτσια για Φίλημα”, “Ο Κλέαρχος, Η Μαρίνα και ο Κοντός”, “Εκείνες που δεν Πρέπει να Αγαπούν”, “Το Σωφεράκι”, “Η Θεία από το Σικάγο”, “Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια”, “Μια Ζωή την Έχουμε” και “Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός”», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της η Φίνος Φιλμ, ευχόμενη στους followers του λογαριασμού «καλά μπάνια!».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ