Οδοντίατροι αποκαλύπτουν στο TikTok ποιοι διάσημοι έχουν πειράξει τα δόντια τους για να έχουν τέλειο χαμόγελο

Οδοντίατροι αποκαλύπτουν στο TikTok ποιοι διάσημοι έχουν πειράξει τα δόντια τους για να έχουν τέλειο χαμόγελο

Οδοντίατροι αποκαλύπτουν στο TikTok ποιες διάσημες κυρίες και κύριοι έχουν κάνει πανάκριβες αισθητικές επεμβάσεις στα δόντια τους για τέλειο χαμόγελο.

Πολλοί celebrities με απίστευτα όμορφα δόντια φέρεται να έχουν υποβληθεί σε οδοντιατρικές εργασίες για να αποκτήσουν πιο λευκές, πιο ίσιες και πιο ομοιόμορφες οδοντοστοιχίες.

Ενώ μερικοί χρησιμοποιούν τη φήμη και την περιουσία τους για να καλύψουν την απαραίτητη στοματική υγεία με σιδεράκια, άλλοι επιλέγουν να αφαιρέσουν τα δόντια τους και να τα αντικαταστήσουν με επώνυμα κεραμικά καλούπια, που ονομάζονται «οδοντιατρικές όψεις».

Οι celebrities που έχουν «πειράξει» τα δόντια τους για τέλειο χαμόγελο

Τα ανήσυχα πνεύματα του TikTok συχνά ρωτούν οδοντίατρους αν σταρ όπως η Μάργκοτ Ρόμπι, η Τέιλορ Σουίφτ, η Έμμα Γουάτσον κ.α., έχουν υποβληθεί σε τέτοιες οδοντιατρικές επεμβάσεις.

Ο Δρ Vikas Prinja, γνωστός και ως «The London Dentist», αποκάλυψε τη θεωρία του σχετικά με την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία φέρεται να διόρθωσε τα «συσσωρευμένα μπροστινά δόντια» και τους «πλευρικούς κοπτήρες σε σχήμα καρφίτσας» με έναν συνδυασμό από σιδεράκια και όψεις.

Η Δρ. Rhona Eskander, ιδιοκτήτρια της Chelsea Dental Clinic στο Λονδίνο, είπε ότι πιστεύει ότι η διάσημη σχεδιάστρια και πρώην Spice Girl Βικτόρια Μπέκαμ έχει προηγουμένως υποβληθεί σε ανόρθωση ούλων και έχει βάλει ένα πλήρες σετ όψεων, το οποίο μπορεί να κοστίζει πάνω από 3.000 δολάρια ανά δόντι.

Πολλοί οπαδοί του λεγόμενου «ToothTok» έχουν συμφωνήσει ότι η Σέριλ Κόουλ, τραγουδίστρια του βρετανικού girl band «Girls Aloud», έχει υποβληθεί σε μια από τις πιο αξιοσημείωτες οδοντιατρικές αλλαγές.

Το αρχικό χαμόγελο της Κόουλ έδειχνε μόνο έξι δόντια με άνιση απόσταση και σχήμα, αλλά μετά από χρόνια, το χαμόγελό της έφτασε στα 12 τέλεια μαργαριταρένια λευκά δόντια.

Η Eskander είπε επίσης ότι οι φυσικοί «μυτεροί κυνόδοντες» της Μάργκοτ Ρόμπι της δίνουν «ένα από τα καλύτερα χαμόγελα που έχω δει ποτέ», ενώ πρόσθεσε ότι οι ασθενείς της της ζητούσαν το ίδιο χαμόγελο.

@drrhonaeskander Has Margot Robbie had veneers? #veneers ♬ original sound - Dr Rhona Eskander

Τι πρέπει να προσέχουν όσοι θέλουν τέλεια δόντια

Ο Δρ Sam Jethwa, εκλεγμένος πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής, έχει δει μια παρόμοια τάση μεταξύ των ασθενών του, όπως είπε στους Sunday Times.

Καθώς η αισθητική οδοντιατρική γίνεται όλο και πιο προσιτή σε όλους, κάποιοι γιατροί έχουν προειδοποιήσει για ορισμένες ακριβές και περιττές θεραπείες.

 

@drrhonaeskander What has Victoria Beckham done to her teeth? #victoriabeckham #teethtok #oralcare #celebteeth #celebrityteeth #poshspice #davidbeckham #thebeckhams #veneertok #teethwhitening #gumlift #liplift ♬ Wannabe - Spice Girls

Σε μια νέα έκθεση, ο πρόεδρος της Βρετανικής Οδοντιατρικής Ένωσης Έντι Κράουτς είπε στους Sunday Times: «Όταν πρόκειται για τη μίμηση των ειδώλων τους, οι χρήστες πρέπει να είναι πολύ επιφυλακτικοί για τυχόν DIY hacks. Κάποιοι influencers προσφέρουν στους απρόσεκτους ακολούθους ένα εγχειρίδιο οδηγιών για αυτοακρωτηριασμό».

Ο Jethwa ανέφερε ότι είδε έναν δημοφιλή χρήστη του TikTok να αφαιρεί τα σιδεράκια του «με ένα κουτάλι, πράγμα που είναι αυτονόητο ότι είναι απίστευτα επικίνδυνο».

«Το ανησυχητικό είναι ότι αυτά τα βίντεο δεν ελέγχονται από το TikTok και οι χρήστες του ενδέχεται να αντιγράψουν επικίνδυνα βίντεο όπως αυτό, χωρίς να γνωρίζουν τις συνέπειες».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ