Νικόλας Βαρθακούρης για τον Γιάννη Πάριο: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε παπούτσια»

Νικόλας Βαρθακούρης για τον Γιάννη Πάριο: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε παπούτσια»

Συστήνεται στο κοινό ως good job nicky και κυκλοφόρησε ήδη τρία κομμάτια που σαρώνουν στο Διαδίκτυο. Ο λόγος για τον Νικόλα Βαρθακούρη, τον μικρότερο γιο του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Ο 25χρονος Νικόλας Βαρθακούρης, μίλησε στο περιοδικό Gala για τη μουσική του αλλά και τους διάσημους γονείς τους.

«Η μουσική ήταν κάλεσμα, είναι η αποστολή μου. Είναι ο λόγος που είμαι εδώ. Την μουσική την αποδέχτηκα ως σκοπό μου. Πάντα μου ψιθύριζε, πάντα μου το έλεγε, αλλά δεν ήθελα να το ακούσω. Την πρώτη φορά που το άκουσα με ωριμότητα ήταν στ 16 ΜΟΥ. Τότε έπαιζα μπάσκετ και το συνέχισα για πολύ ακόμα, μέχρι τα 19-20 μου. Μέχρι που τραυματίστηκα. Αλλά παράλληλα είχα αρχίσει να κάνω μουσική. Την ακόνιζα […]. Η μουσική μου είναι ένα δώρο που δεν ανήκει ούτε σε μένα τον ίδιο. Εγώ λειτουργώ ως ενδιάμεσος», είπε αρχικά ο Νικόλας Βαρθακούρης.
Μιλώντας για τη μουσική και για το αν ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη ακούνε τα κομμάτια του ο Νικόλας Βαρθακούρης με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκαλύπτει «Όταν ο πατέρας μου αποστασιοποιηθεί από το γεγονός ότι είμαι γιος του, όταν υπερβεί τη συγκίνηση, μιλάμε πιο μουσικά και καλλιτεχνικά. Η μητέρα μου είναι άνθρωπος που προσεγγίζει το συναίσθημα. Θα μου πει “με πείθεις εδώ, έχεις ερμηνεύσει εδώ, δεν έχεις ερμηνεύσει εδώ”. Και δόξα τω Θεώ είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Δεν μου λέει τίποτα πια. Μόνο, με παίρνει τηλέφωνο, μου λέει “Αχ βρε Νικόλα” και μου το κλείνει. Ελπίζω να παραμείνει έτσι για πάντα, γιατί τους κάνω περήφανους».

Φοβάται όμως μήπως τους απογοητεύεσει; «Όχι και ξέρεις γιατί δεν το έχω; Γιατί δεν μου το έδωσαν οι γονείς μου. Αυτό που κάνω εγώ σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μου είναι να ακολουθώ μια συμφωνία που έχω κάνει με τον εαυτό μου και ούτε ο πατέρας μου, ούτε η μάνα μου, ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν μπορεί να με σταματήσει. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν μπορώ να σκέφτομαι ποιον θα απογοητεύσω, ακόμα και στο οικογενειακό επίπεδο. Δεν με νοιάζει καθόλου. Εδώ δεν με νοιάζει να απογοητεύσω εμένα. Και με έχω απογοητεύσει εκατό χιλιάδες φορές […]. Έχω ζήσει μια πολύ καλή ζωή λόγω της μουσικής. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε παπούτσια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις. Δεν είχε παπούτσια. Έπρεπε να φύγει στα 19 του από την Πάρο και να έρθει στην Αθήνα χωρίς παπούτσια. Ο μπαμπάς μου έχει περάσει πολύ δύσκολα».

Και συμεχίζει «Δεν έχω την κακομαθημενιά μέσα μου. Να θέλω κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο. Δεν με αφορά η καταναλωτική κουλτούρα. Δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ζωής. Είμαι ευλογημένος να ζω μια ζωή χωρίς πολλά άγχη για την ποιότητά της. Έχω όμως άλλα άγχη. Από τα 14 μου έχω ένα εσωτερικό συμβόλαιο, το οποίο ακολουθώ ασταμάτητα. Είναι το πλάνο της ζωής μου», καταλήγει ο Νικόλας Βαρθακούρης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS