Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Ποια η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν του είπε ότι είναι gay

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Ποια η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν του είπε ότι είναι gay

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτές για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Ο κυριότερος λόγος είναι επειδή θεωρώ ότι δεν είναι κάτι για το οποίο κάποιος πρέπει να ντρέπεται ή να το κρύβει. Επίσης, δεν θα ήθελα κανείς να νομίζει ότι όταν θα έχω μπει στην πολιτική θα έρθει και θα μου πει ‘σε κρατάω και θα το αποκαλύψω’ και θεωρώ ότι για μένα είναι πολιτικό θέμα τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας», είπε αρχικά.

«Έγραψε και μία προοδευτική υποτίθεται εφημερίδα ότι εγώ το κάνω για να διαφημίσω την προσωπική μου ζωή. Εγώ δεν έχω φωτογραφηθεί στο σπίτι μου με το έλατο πίσω και να πω ότι είμαι με τον σύντροφό μου. Είμαι πολύ προσεκτικός, γιατί ξέρω ότι θα κριθώ λίγο πιο αυστηρά», επισήμανε.

«Δεν έχω αλλάξει το ποιος είμαι και νομίζω ότι η συμπεριφορά μου θα ήταν ίδια και στρέιτ να ήμουν. Και στρέιτ να ήμουν, προτιμώ να μιλά για μένα η δουλειά μου από το να κάνω lifestyle εμφανίσεις», σημείωσε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.


Η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Όταν μου πρότεινε να μπω στην κυβέρνηση, τους είπα ‘παιδιά το ξέρετε ότι είμαι gay ε;’. Την κάναμε την κουβέντα γιατί ήθελα να είμαι καθαρός και να του πω ‘κοίτα, δεν θέλω να σου δημιουργήσω πρόβλημα ενδεχομένως, γιατί μπορεί ένα κομμάτι του κοινού να αντιδράσει σε αυτό’. Όταν του το είπα μου απάντησε: ‘Ναι… και;’ και κάπου εκεί τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης. 

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε γιατί δεν προχωρά η κυβέρνηση στην απόφαση να επιτραπεί πολιτικός γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και υιοθεσία παιδιών, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης απάντησε: «Θεωρώ ότι θα γίνει και θα γίνει αρκετά σύντομα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS