Νέο μυστήριο στο διαζύγιο των Γκέιτς: Η Μελίντα ανησυχούσε για τις επαφές του άνδρα της με τον παιδεραστή Έπσταϊν

Νέο μυστήριο στο διαζύγιο των Γκέιτς: Η Μελίντα ανησυχούσε για τις επαφές του άνδρα της με τον παιδεραστή Έπσταϊν

Από τον Οκτώβριο του 2019 είχε συμβουλευτεί η Μελίντα Γκέιτς τους δικηγόρους της για τον ενδεχόμενο χωρισμό της με τον Μπιλ, που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, εν μέρει επειδή ανησυχούσε για τις επαφές του πρώην πλέον συζύγου της με τον Τζέφρι Έπσταϊν.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, επικαλούμενη πηγές και έγγραφα, η 56χρονη Μελίντα Γκέιτς είχε μιλήσει με δικηγόρους από αρκετές εταιρείες, που ειδικεύονται σε διαζύγια, περίπου ενάμιση χρόνο πριν ανακοινωθεί η διάλυση της σχέσης τους, τονίζοντας ότι ο γάμος της με τον Μπιλ «είχε πληγεί ανεπανόρθωτα» . Η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι η Μελίντα ανησυχούσε ήδη από το 2013 για τις σχέσεις του Μπιλ Γκέιτς με τον καταδικασμένο παιδεραστή Έπσταϊν.

Οι New York Times είχαν αναφέρει τον Οκτώβριο του 2019 ότι ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft είχε συναντηθεί αρκετές φορές με τον Έπσταϊν, φίλο των Τραμπ και Κλίντον, και μία απ’ αυτές έμεινε μέχρι αργά το βράδυ στην κατοικία του στη Νέα Υόρκη. Εκπρόσωπος του Γκέιτς είχε πει τότε ότι οι συναντήσεις επικεντρώνονταν σε φιλανθρωπικές δράσεις. Προ ημερών η Daily Beast είχε αναφέρει ότι οι διάφορες συναντήσεις του άνδρα της με τον Έπσταϊν την περασμένη δεκαετία είχαν κάνει «έξω φρενών» τη Μελίντα. Ο Μπιλ Γκέιτς σύστησε για πρώτη φορά την πρώην πλέον σύζυγό του στον Έπσταϊν προ οκταετίας και εκείνη φέρεται να δήλωσε σε φίλους τους ότι είχε νιώσει «δυσάρεστα» στη συνάντηση αυτή και αργότερα προειδοποίησε τον άνδρα της ότι δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με τον Έπσταϊν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την αυτοκτονία του Έπσταϊν στο κελί του σε φυλακή της Νέας Υόρκης το 2019, ο Μπιλ Γκέιτς είχε την πρώτη επικοινωνία μαζί του το 2011, τρία χρόνια αφότου ο Έπσταϊν είχε ομολογήσει ότι είχε σεξουαλική επαφή με ανήλικη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση. Ο Γκέιτς ήταν ένας από τους πολλούς επώνυμους που δέχθηκαν σκληρή κριτική για τις επαφές τους με τον Έπσταϊν. «Δεν είχα επιχειρηματικές σχέσεις, ούτε με συνέδεε φιλία μαζί οτυ. Δεν πήγα στο Νέο Μεξικό, τη Φλόριντα, το Παλμ Μπιτς. Υπήρχαν άνθρωποι του περιβάλλοντός του που έλεγαν ότι αν θέλεις να συγκεντρώσεις χρήματα για την παγκόσμια υγεία και φιλανθρωπικούς σκοπούς, αυτός γνωρίζει πολλούς πλούσιους ανθρώπους», είχε πει ο Γκέιτς στη Wall Street Journal το 2019. Και δήλωσε ότι μετάνιωσε που συναντήθηκε μαζί του αποδίδοντάς το σε «εσφαλμένη απόφαση».

Οι διαπραγματεύσεις για το διαζύγιο των Γκέιτς, έλαβαν χώρα στη διάρκεια της πανδημίας με δικηγόρους των δύο πρώην συζύγων να συνεργάζονται με μεσολαβητή για τη διανομή της περιουσίας τους, που σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index ανέρχεται στα 145 δισ. δολάρια. O Μπιλ κι η Μελίντα Γκέιτς είπαν ότι σχεδιάζουν να παραμείνουν συμπρόεδροι στο Bill & Melinda Gates Foundation. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, εταιρεία holding που ίδρυσε ο Μπιλ, μετέφερε στη Μελίντα μερίδιο μετοχών αξίας άνω των δύο δισ. δολαρίων σε τέσσερις διαφορετικές εταιρείες. Αν και έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες, δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για τα ακριβή αίτια του διαζυγίου τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS