Μόνικα Μπελούτσι: Αποκάλυψε τι κάνει και διατηρείται πάντα νέα!

monikamistika

H Mόνικα Μπελούτσι αναμφισβήτητα είναι απο τις πιο σέξι και γοητευτικές γυναίκες του κινηματογράφου.

Πρώην μοντέλο με καταγωγή από την Ιταλία και χωρίς καμία αισθητική επέμβαση πάνω της, η Μόνικα είναι αυτό που λέμε με απλά λόγια "Δώρο Θεού". Δεν έχει μόνο τις τέλειες αναλογίες (ακόμα και σήμερα), αποπνέει και έναν αισθησιασμό, έναν ερωτισμό, ένα sex appeal που μπορεί να γοητεύσει ακόμα και μια γυναίκα. 

Συνειδητοποιημένη, προσγειωμένη και ρεαλίστρια λέει πως δεν είναι από τις γυναίκες που αγχώνονται με τα κιλά και την ηλικία τους. Αγαπά το σώμα της και ξέρει μέχρι πού φτάνουν τα όρια της. Γυμνάζεται αλλά όχι τόσο συχνά. "Για ένα μήνα κάνω Pilates πολύ τακτικά και τον επόμενο μήνα δεν κάνω τίποτα. Έχω όμως ένα λάστιχο που παίρνω μαζί μου στα ξενοδοχεία όπου μένω και κάνω κάποιες ασκήσεις μόνη μου" λέει η ηθοποιός ενώ μάθαμε πως της αρέσει πολύ και η κολύμβηση, στην οποία αφιερώνει 45 λεπτά κάθε φορά.

"Μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης μου, επέστρεψα στα κιλά μου πολύ γρήγορα χάρη στη δουλειά. Γενικά έχω πολύ ενέργεια και γρήγορο μεταβολισμό. Αγαπώ όμως το φαγητό και δεν είμαι τόσο αδύνατη". Ισορροπία, μέτρο, πολλά συχνά γεύματα και αρκετό νερό. Αυτά είναι τα μυστικά της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ